Imbunatateste-ti instantaneu dispozitia - Olivia Remes

Imbunatateste-ti instantaneu dispozitia - Olivia Remes
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-318-2
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 160
Format: 13x20

DESCRIERE

Imbunatateste-ti instantaneu dispozitia - Olivia Remes

 
... astăzi avem mai multe alegeri decât oricând. Tot ce trebuie să faci este să intri online şi vei găsi o miriadă de produse alimentare, emisiuni TV, jocuri video, locuri de vizitat.
 
Dacă eşti perfecţionist, vei fi tentat să cercetezi tot ce este disponibil pe piaţă înainte de a cumpăra un produs —, dar cum poţi face asta când sunt zeci, posibil sute de variante din care să alegi?

Ajungem astfel la o idee importantă: când oamenii au prea multe opţiuni, au tendinţa să nu facă cea mai bună alegere. Intr-un experiment, oamenii cărora li s-a prezentat o selecţie mai mică de ciocolată — şase sortimente — au înregistrat o probabilitate mai mare de a cumpăra ceva decât atunci când li s-au prezentat treizeci de tipuri de ciocolată. Când opţiunile oamenilor sunt limitate, ei sunt mai satisfăcuţi cu ce cumpără.

La fel se întâmplă şi când vine vorba despre muncă. Studenţii cărora li se cere să scrie un eseu, dar li se dau mai puţine subiecte dintre care să aleagă, se descurcă mai bine decât cei care au de ales dintre mai multe subiecte. După câte se pare, mai puţin înseamnă mai mult.
 
Când vedem şi suntem înconjuraţi de mai puţine lucruri, alegerea devine mai uşoară. Suntem mai satisfăcuţi cu ce alegem. Poate că asta are de-a face cu debarasarea de lucruri şi trăirea unei vieţi mai simple si mai fericite în care cumpărăm doar ce avem nevoie şi ne bucurăm mai mult de ce avem.

Acesta este motivul pentru care, într-o lume a cumpărăturilor online şi o prăpastie fără fund plină cu fotografii pe platformele de întâlniri online, ar fi mai bine să mergem după regula „suficient de bun".
 
In această lume în continuă schimbare, în care gadge-turi din ce în ce mai mari şi mai bune apar la fiecare câteva luni şi oamenii se despart din ce în ce mai des, să ţinteşti către „perfecţiune" este ca şi cum ai alerga...
 
CUPRINS:
 
Capitolul 1: Te simţi nehotărât?
Cum să iei decizii        
 
Capitolul 2: Te simţi nemotivat?
Cum să faci treaba (prost)     
 
Capitolul 3: Simţi că ai pierdut controlul?
Cum să-ţi întăreşti autocontrolul    
 
Capitolul 4: Te simţi stresat?
Cum să foloseşti puterea umorului
 
Capitolul 5: Te simţi copleşit?
Cum să te calmezi      
 
Capitolul 6: Te simţi anxios?
Cum să gestionezi gândurile dificile    
 
Capitolul 7: Te simţi singur?
Cum să ai relaţii fericite  
 
Capitolul 8: Te simţi respins?
Cum să vindeci o inimă frântă  
 
Capitolul 9: Te simţi deprimat?
Cum să găseşti sentimentul de creştere personală 
 
Capitolul 10: Te simţi dezamăgit?
Cum să găseşti speranţa   

Postfaţă           
Referinţe      
Mulţumiri

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0530 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.