Imperiul furtunilor. Seria Tronul de clestar, vol. 5 - Sarah J. Maas

Imperiul furtunilor. Seria Tronul de clestar, vol. 5 - Sarah J. Maas
Preț: 57,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 736
Format: 14x21

DESCRIERE

Imperiul furtunilor. Seria Tronul de clestar, vol. 5 - Sarah J. Maas

 
... pe Elide Lochan o ardea gâtul de fiecare dată când inspira în timp ce urca şchiopătând dealul abrupt şi împădurit.
Sub frunzele ude ce acopereau pământul din Oakwald, pietrele gri şi mişcătoare făceau panta nesigură, iar stejarii înalţi se ridicau prea mult deasupra ei ca să se apuce de vreo creangă, dacă ar fi căzut.
 
Asumându-şi riscul unei posibile căderi, Elide urcă în cea mai mare viteză pe buza vârfului abrupt, piciorul zvâcnindu-i de durere când se lăsă în genunchi.

Dealurile împădurite se întindeau în toate direcţiile, copacii semânând cu gratiile unei cuşti nesfârşite.

Săptămâni. Trecuseră săptămâni de când Manon Cioc-negru şi Cele Treisprezece ale sale o lăsaseră în pădure, Aripa Conducătoare ordonându-i să se îndrepte spre nord.
 
Să o găsească pe regina lor pierdută, acum adultă şi puternică - dar şi pe Celaena Sardothien, oricine ar fi fost ea, pentru ca Elide să îşi poată răscumpăra datoria pe viaţă pe care o avea faţă de Kaltain Rompier.

Deşi trecuseră deja câteva săptămâni, visurile îi erau încă distruse de clipele finale din Morath: de gărzile care încercaseră să o tarască pentru a purta o progenitură Valg, de masacrul total al Aripii Conducătoare şi de ultima acţiune a lui Kaltain Rompier - care smulsese piatra întunecată şi ciudată din locul în care îi fusese cusută de braţ şi îi ordonase lui Elide să i-o ducă Celaenei Sardothien...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0620 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.