Imposibilul hermafrodit - Radu Theodoru

Imposibilul hermafrodit - Radu Theodoru
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Stiinte sociale

DESCRIERE

Imposibilul hermafrodit - Radu Theodoru

 
PARANTEZA CALIFORNIANĂ. Este cel puţin ciudată apariţia cvasi sincronă a conceptului Noua Ordine Mondială pe ţărmul Atlanticului, cu apariţia unei mişcări spiritualiste vizând eliberarea indivizilor speţei umane de sub autoritatea religiei, a naţiunii, a ştiinţelor pozitive, pe ţărmul Pacificului, în extremul vest ăl Statelor Unite.
 
Dacă pe ţărmul Atlanticului, organizatorul de mână forte şi geniu, al fabianismului doctrinar, de sistem reţelar cuprinzând în ţesătura lui administraţia văzută şi nevăzută a statului: House; pe ţărmul Pacificului, în ambianţa solară a Californiei, o femeie îşi asumă rolul de profet al noului mesianism: Alice Ann Bailey.

Mesianismul politico-economic al House îşi găseşte astfel, neîntâmplător, complementul spiritual în Alice A. Bailey, complement spiritual îmbogăţit decenii după decenii de aveniţi şi neaveniţi ca să ajungă astăzi, prin adausuri eterogene, uneori haotice, alteori frizând absurdul sau psihopatologia, la o formulă hibridoidă numită ERAVĂRSĂTORULUI, CONSPIRAŢIA VĂRSĂTORULUI, sau New Age, un fel de diversiune spiritual filozofică, departe de a acoperi eficient, lucrările oculte sau vizibile ale dimensiunii politico-economice create de House şi perfecţionate de cei 6. 6. 6.
 
Misterul apariţiei sincrone a conceptului Noua Ordine Mondială pe ţărmul Atlanticului şi pe cel al Pacificului se explică de la sine, atunci când descoperim că Alice A. Bailey şi-a adunat într-un volum, în septembrie 1922, anul în care

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0562 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.