In buricul pământului - Catalin Dorian Florescu

In buricul pământului - Catalin Dorian Florescu
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-50-6607-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 232
Format: 13x20

DESCRIERE

In buricul pământului - Catalin Dorian Florescu
 
ELVEŢIA NE‑A VENIT CA UN CÂŞTIG LA LOTERIE. Tata avea un fler deosebit. În faţa unui hotel modest din Zürich, după mai multe zile de condus prin Europa şi gata să ne continuăm călătoria, tata a cerut sfatul unui domn elegant de pe stradă.
 
Treizeci de secunde de inspiraţie au fost de‑ajuns ca să alunge deznădejdea. A fost ca la fotbal, când un gol marcat în minutul 90 e decisiv. Nu ştim dacă domnul cel elegant a fost Dumnezeu. Singurul lucru pe care ni‑l amintim e că avea o limuzină închisă la culoare.
 
Ca să lămurim lucrurile: am rămas în locul acela pentru că cineva – Dumnezeu, de exemplu – ne‑a scris pe o hârtie numele unei persoane care ne‑a ajutat mai departe. În numai câteva secunde totul era decis.
 
Ani în şir îţi faci planuri şi, cu toate astea, esenţialul se petrece fulgerător. Ar fi putut să fie şi Patagonia. Dar suntem şi azi foarte bucuroşi că a fost Elveţia. „În buricul pământului, băiete“, spune tata, „buricul pământului. Uite că am avut noroc.“
 
Patrie de loterie. Nu îndrăzniserăm nici să gândim că ar putea fi Elveţia. Ea fusese mai curând o jucărie a fanteziei noastre. Într‑o bună zi te afli acolo, îl întâlneşti pe Dumnezeu, pro‑ babil, şi optsprezece ani mai târziu te miri că a trecut atât de mult timp...
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte
 
În buricul pământului
Eu trebuie Germania
Eşuaţi
Ruleta rusească
Noaptea nunţii
Ochii bătrânei
Ultimul client al nopţii
Mirosul lumii
11 septembrie 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

13,56 RON
16,95 RON (-20%)
13,56 RON
16,95 RON (-20%)
35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Created in 0.0477 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.