Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

In cautarea adevarului - Michael A. Singer

In cautarea adevarului - Michael A. Singer
-8%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 208
Format: 13x20
27,60 RON
30,00 RON (-8%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

In cautarea adevarului - Michael A. Singer

 
... lucrarea de faţă conţine o căutare atotcuprinzătoare a Adevărului, bazată pe descoperirile psihologiei, ale fizicii, ale biologiei, precum și pe doctrinele religioase occidentale și orientale.
 
Michael A. Singer investighează cunoştinţele acumulate de umanitate pentru a afla un model al omului şi a răspunde astfel la întrebarea: cine sunt și în ce raport mă aflu cu Universul?
 
............
 
...În căutarea adevărului este o încercare filozofică de a afla sensul vieţii, o călătorie care te va purta în adâncurile fiinţei tale şi te va ajuta să-ţi descoperi Sinele Spiritual.

Adevărurile revelate la fiecare pas îţi vor transforma viziunea asupra vieții! Odată ce dobândeşti gradul de introspecţie necesar, vei putea experimenta toate aceste lucruri la un nivel profund şi te vei vedea pe tine însuţi, dar şi lumea din jur, într o nouă lumină...
 
Din carte:
 
Somnul, starea yoghină Samadhi şi moartea

Modelul pe care l-am construit în capitolul 4, arătân-du-ne unde „mergem" când ne ducem la culcare, se poate aplica la fel de bine şi analizei altor stări de conştiinţă. In Figura 12 (vezi pagina 130), vedem că procesul adormirii comportă curgerea conştiinţei din corp (punctul 1) în mintea conştientă (punctul 2) şi din mintea conştientă în mintea subconştientă (punctul 3).
 
Suntem conştienţi de vise în perioada cât ne aflăm în mintea subconştientă (punctul 3)—iar asta datorită prezenţei tiparelor energetice stocate acolo.
 
Totuşi, atât yoghinul (care a reuşit să controleze şi să devină întru totul conştient de fluxul intern de Energie Conştientă), cât şi savantul occidental (care cercetează somnul cu ajutorul unei proceduri externe) ne spun că stadiul visului este mai degrabă un nivel superficial de somn.
 
Stadiile mai profunde ale somnului, când pulsul şi respiraţia încetinesc şi mai mult, sunt asociate cu o retragere parţială a conştiinţei în mintea supraconştientă.
 
Insă puţini dintre noi îşi amintesc asta la trezire. Trebuie să ne bizuim pe mărturii, mai ales fiindcă ştiinţa occidentală  formală e încă departe de a recunoaşte semnificaţia acestor stadii mai înalte.
 
In orice caz, la ieşirea din subconştient, găsim câteva stadii intermediare interesante, pe care mulţi dintre noi îşi amintesc că le-au experimentat. Mişcarea energiei de la punctul 1 la 2, apoi la 3 şi la 4 e un proces tehnic—în fiecare poziţie se poate atinge o infinitate de echilibre cu diverse proporţii de conştiinţă.
 
Din acest motiv, procesul trezirii poate fi chiar distractiv, dacă învăţăm să fim mai atenţi la ceea ce se întâmplă concret. în primul rând, începem să ne trezim ieşind treptat din subconştient şi intrând în mintea conştientă. Cât de treptat are loc procesul ţine de voinţă şi ne putem programa să fim conştienţi pe tot parcursul lui.
 
Aici, mulţi s-au aflat într-un stadiu intermediar: noi visăm, suntem conştienţi că visăm şi totodată suntem conştienţi de faptul că suntem conştienţi.
 
Adică, partea de conştiinţă din subconştient vede imaginile visului ca de obicei, însă în mintea conştientă există suficientă vigilenţă pentru a ne permite să privim din acest centru conştient în subconştient şi să ne vedem pe noi înşine visând.
 
In acel moment, suntem capabili să hotărâm efectiv dacă vrem să continuăm să privim visul sau să intrăm mai adânc în mintea conştientă. Evident, în timp ce ne aflăm în respectivul stadiu intermediar, putem învăţa multe despre natura subconştientului.
 
Iar prin exerciţiu, această stare de echilibru în care ne dăm seama în mod conştient de subconştient poate fi menţinută pe intervale mai mari de timp şi accesată oricând dorim...
 
 
CUPRINS:
 
 
Prefaţa autorului
 
Capitolul 1
Pregătirea pentru căutare
 
Scop
Metodologie 
 
Capitolul 2
Căutarea bazată pe psihologie
 
Relaţia omului cu propriul corp—şinele animalic
Relaţia omului cu mintea şi emoţiile sale—sinele psihic 
Adevărata natură a omului — şinele spiritual 
 
Capitolul 3
Căutarea bazată pe fizică
 
Fizica din spatele lumii materiale
Fizica planului astral
Fizica planului mintal
 
Capitolul 4
Exploram minţii conştiente, soboonştîente şi supraconştiente
 
Cran controlează omul fluxul energetic intern 
Somnul şi mintea subconştientă
Relaţia dintre conştiinţă şi energie 
Visele 
Mintea supraconştientă
Smse de energie accesibile omului
 
Capitolul 5
Somnul, starea yoghină Samadhi şi moartea
 
Capitelul 6
Căutarea bazată pe învăţăturile religioase
 
Capitolul 7
Aplicarea rezultatelor 
 
Bibliografie

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.4578 sec
loader
Caut in catalog...
loader