În ritmul inimii - Mark Burnell

În ritmul inimii - Mark Burnell
-10%
Preț: 40,41 RON
44,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067937015
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 528
Format: 14x20

DESCRIERE

În ritmul inimii - Mark Burnell
 
... băiatul care adormise pe locul 48B nu se mai afla acolo. Purtase centura de siguranță, însă nu suficient de bine strânsă. Fata de pe locul de lângă geam era fie inconștientă, fie moartă. Părul îi căzuse peste față, acoperind‑o, dar pe storul de lângă ea se prelingea un fir gros de sânge. Care părea negru la culoare. Măștile de oxigen căzuseră din tavan, fiind atrase spre sursa depresurizării.
 
Douglas întinse iute mâna spre una dintre ele, o scoase din tubul de plastic și își acoperi cu ea nasul și gura. Respirația prin mască se dovedi a fi mai dificilă decât plasarea ei peste față; plămânii păreau să i se închidă, trăgea aer în piept tot mai superficial, iar timpii dintre inhalări se scurtau.
 
Mici stele albe îi explodau în ochi. Își permise răgazul de a arunca o privire în jur. În cabină era întuneric, dar reuși să zărească câțiva pasageri și își dădu seama că se număra printre puținii conștienți încă.
 
Deși avea emoții de fiecare dată când zbura, niciodată nu își imaginase că va simți o spaimă atât de acută, că vechiul său coșmar de‑ venit, între timp, realitate avea să se transforme într‑un soi de bisturiu care tăia în carne vie...
 
............
 
... Martin Douglas era pe punctul de a hiperventila, o stare pe care și‑o dorea din toată inima. Leșinul ar fi fost o ușurare și o binecuvântare. Cabina se umpluse de fum. Cândva avusese un accident de mașină. Circulase cu peste o sută zece kilometri la oră pe un drum care traversa o pădure în Vermont și nimerise pe o porțiune cu polei.
 
Mașina derapase și intrase pe sensul opus. Din fericire, din față nu venea niciun vehicul. Din nefericire, șoseaua era mărginită de pini. Atunci avusese la dispoziție câteva clipe, în anticiparea coliziunii, pentru a simți spaima și a cântări posibilitatea, reală, a morții.
 
Acum lucrurile stăteau diferit. Moartea nu mai era o posibili‑ tate reală. Ci un fapt inevitabil. Avionul se prăvălea din înaltul cerului. Douglas știa că era deja un om mort. Când nu reuși să respire mai adânc și mai iute, se opri. Preț de o clipă. După care inspiră prelung.
 
Și, odată cu aerul care îi pătrundea în plămâni, tensiunea acumulată îl părăsi. Simți cum i se scurge din cap, prin piept și stomac, apoi mai jos, prin picioare, și se prelinge afară din tălpi, contopindu‑se cu car‑ casa Boeingului 747, care se dezintegra...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura universala

41,76 RON
44,90 RON (-6,99%)
Created in 0.0421 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.