In umbra nopții - Diana Lis

In umbra nopții - Diana Lis
Preț: 28,35 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9010-39-6
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 96
Format: 11x18

DESCRIERE

In umbra nopții - Diana Lis

 
... la un moment dat, îl cuprinse îngrijorarea. Asamblă piesele de unul singur, imaginându-şi că tatăl e lângă el, închipuindu-şi fiecare gest, fiecare privire, cuvintele de încurajare, dar mai ales tăcerea.
 
O tăcere în care se zămislea ceva, un nou sentiment, sentimentul de identificare cu bărbatul acela înalt cu umeri laţi şi braţe lungi, ciolănoase căruia îi spunea tată, deşi îi părea mai degrabă un personaj desprins dintr-o carte.
 
Îmbrăcat într-un costum sobru, croit după statura lui, privind falnic spre lume, fără să se identifice cu ea. Păstra acea rezervă destinată oamenilor cu adevărat speciali, care nu se asemănau cu nimeni şi care afişau o siguranţă de invidiat.
 
Asamblă piesele de unul singur în după-amiaza tristă şi cenuşie, împovărat de umbra părintelui său. Până şi umbra acestuia îl apăsa, făcându-l să se simtă mic şi neînsemnat.
 
Avea să se întoarcă la el când avea să termine de îmbinat aparatul de zbor. Avea să-i arunce o privire obosită, de adult prins cu prea multe treburi, iar Luke trebuia să se mulţumească cu un zâmbet suficient de larg cât să încapă în el o urmă de apreciere pentru îndemânarea lui.
 
Nimic din ce-şi închipuise nu se întâmplă în acea seară. Taică-său se întoarse acasă târziu, în noapte, după ce el îşi isprăvise de mult de construit jucăria şi se abandonase deja lumii mişcătoare a viselor.
 
Tatăl observă exponatul a doua zi, când Luke i-l înfăţişă ca pe un trofeu de preţ. Privirea aspră lunecă pe trupul subţire al jucăriei, plimbându-se de-a lungul şi de-a latul preţ de o clipă, urmată de înclinare uşoară a capului, dându-i de înţeles că făcuse treabă bună...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0547 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.