Inainte de Big Bang - Laura Mersini-Houghton

Inainte de Big Bang - Laura Mersini-Houghton
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 272
Format: 13x20
Categoria: Cultura generala

DESCRIERE

Inainte de Big Bang - Laura Mersini-Houghton

 

... este o carte scrisă de Laura Mersini-Houghton, un fizician teoretician cunoscut pentru cercetările sale în domeniul cosmologiei. Această carte explorează conceptul complex și fascinant al originilor universului și aduce în discuție teorii și idei legate de evenimentul cunoscut sub numele de Big Bang.

 

Originile universului: Autorul exploreaza întrebări fundamentale legate de originea și evoluția universului nostru. Se discuta teorii cosmologice, modele matematice și ipoteze care au fost elaborate pentru a înțelege cum a început totul.

 

Big Bang: Cartea analizeaza conceptul de Big Bang, care este teoria predominantă despre originea universului, și abordeaza întrebări precum ce a provocat acest eveniment, ce a fost înainte de Big Bang și ce s-a întâmplat în primele momente după el.

 

Cercetări actuale: Autorul prezinta cercetările și observațiile astronomice actuale care au contribuit la dezvoltarea teoriei Big Bang și la înțelegerea mai profundă a cosmosului.

 

Încercarea de a găsi răspunsuri la întrebări fundamentale: Cartea ne arata motivele pentru care oamenii sunt atât de fascinați de originea universului și cum cercetările în acest domeniu pot contribui la răspunsurile la întrebări filosofice și științifice profunde despre existența noastră.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Cultura generala

Created in 0.0488 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.