Incepe cu viziunea - Rob Shallenberger

Incepe cu viziunea - Rob Shallenberger
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-048-231-4
Anul publicării: 2020
Pagini: 144
Format: 15x23

DESCRIERE

Incepe cu viziunea - Ghid complet in 6 pasi pentru planificare, rezolvare de probleme si executie - Rob Shallenberger

 
Transformam oamenii şi organizaţiile din lumea întreaga!
După patru ani de cercetări intensive efectuate în 50 de organizaţii diferite, am descoperit că nici măcar o companie nu avea o abordare comună pentru gestionoreo schimbărilor sau rezolvarea problemelor.
 
Aceasta ducea la frustrări, pierderi financiare semnificative şi foarte mult timp pierdut pentru toţi cei implicaţi. Nu este nevoie să continuăm aşa! începe cu viziunea va ajuta orice persoană, familie sau echipă să abordeze orice provocare sau problemă folosind ghidul complet în 6 paşi creat de noi.
 
Aceste aduce organizaţiile împreună, oferindu-le un limbaj şi un proces comune pentru o trata orice situaţie, economisind nenumărate ore şi importante sume de bani, stimulând totodată imaginaţia şi cooperarea!

. Am participat Io un eveniment moderat de Rob şi am trecut împreună prin procesul în 6 paşi ilustrat în această carte. Incepe cu viziunea prezintă o metodă simplă, dar eficientă de o ne schimba mindsetul, reformuland o situaţie dificilă într-o oportunitate.
- Şerban Roman. Vice President, Country Director Enterprise Investors
 
. Am avut ocazia nu doar să citesc corteo, dar şi să-l văd pe Rob demonstrând în direct puterea conceptelor prezentate. Procesul de transformare predat de el este simplu, intuitiv şi cu rezultate pe termen lung. Recomand această corte către oricine este hotărât să facă o schimbare în viaţă sau în business.’
- Marius Ştefan, CEO Autonom

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Dezvoltare personala

Created in 0.0504 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.