Indrumator Metodic pentru 5-6 ani. Bine te-am gasit, gradinita - Laurentia Culea (Editie 2016)

Indrumator Metodic pentru 5-6 ani. Bine te-am gasit, gradinita - Laurentia Culea (Editie 2016)
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 76

DESCRIERE

Indrumator Metodic pentru 5-6 ani. Bine te-am gasit, gradinita - Laurentia Culea (Editie 2016)

 
... indrumatorul metodic este o lucrare conceputa in sprijinul cadrelor didactice drept suport pentru caietele de lucru ale copiilor prescolari, din colectia "Bine te-am gasit, gradinita!”.
 
Cadrele didactice pot prelua parti din aceste materiale si le pot prelucra in realizarea planificarii integrate a tuturor activitatilor de invatare.

Indrumatorul se adreseaza fiecarei grupe de varsta si cuprinde sugestii metodice privind stabilirea obiectivelor de referinta si operationale urmarite, planificarea tematica anuala, adaptarea strategiilor didactice la interesele, nevoile si aptitudinile copiilor, constientizarea rolului evaluarilor in proiectarea didactica si pagini din interiorul setului.

Tratarea integrata a temelor ofera posibilitatea aportului de personalitate al fiecarui cadru didactic in aplicarea Curriculum-ului pentru invatamantul prescolar, precum si modalitatea de abordare holistica a dezvoltarii copiilor.

In continutul lucrarii veti gasi:

-Structura Anului Scolar 2016-2017;
-Planificarea integrata a tuturor activitatilor de invatare pentru gradinita cu program normal si prelungit;
-Sugestii Metodice;
- Pagini din interiorul setului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0464 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.