Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Inelul cu diamant - Lauren Blakely
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-400-679-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

 
... bărbaţii nu înţeleg femeile.

Aşa e viaţa.

Cum e ăla.

Tipul ăla din colţul barului meu. Stă cu cotul pe tejgheaua de metal, într-o poziţie de genul ia uite ce relaxat sunt eu. îşi mângâie mustaţa lungă şi răsucită şi se poartă de parcă ar fi cel mai bun ascultător din lume în timp ce-i vorbeşte o brunetă sexy, cu ochelari cu rame roşii, pătrate. Dar ideea e că se holbează la balcoanele ei.

Sigur, bruneta are ţâţe mişto. Şi când spun „mişto" mă refer la faptul că ar putea avea propriul cod poştal.

Dar hai să fim serioşi.

Ochii ei sunt mai sus. Şi ori te uiţi în ei, ori femeia o să-şi ia picioarele la spinare.

Termin de turnat bere unuia dintre clienţii noştri obişnuiţi, un om de afaceri care vine pe aici o dată pe săptămână. Arată de parca ar spune am un şef nasol fiindcâ mă pune sâ câlătoresc, iar eu, cel puţin, îl pol ajuta cu băutura.
 
—    Asta e din partea casei. Noroc! zic eu, întinzându-i paharul.
 
—    Cea mai bună veste pe care am primit-o toată ziua, spune el cu un tremur uşor al buzelor, înainte să dea peste cap jumătate de pahar şi să trântească pe tejghea un bacşiş de trei dolari.
 
Mişto! Barmanii de aici, care depind de bacşişuri, o să aprecieze. Dar Jenny a trebuit să plece mai devreme pentru că sora ei avea un fel de criză, aşa că mă ocup eu de ultimii clienţi, în timp ce partenera mea de afaceri, Charlotte, se ocupă de contabilitate.
 
In clipa în care Mustăciosul se apleacă spre Ochelaristă, ea se dă înapoi, clatină din cap şi îşi ia poşeta, îndreptându-se către ieşire.
 
Da. Aş putea să fiu ghicitor dacă specialitatea mea ar fi şă prezic când „o să marcheze" un bărbat şi când nu. Cel mai adesea, şansele nu sunt deloc în favoarea tipului, pentru că face cele mai frecvente greşeli într-un bar.
 
Cum ar fi, să înceapă o conversaţie cu o replică stupidă de agăţat. „Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată pe lângă tine?" sau „Bună, am un prezervativ şi din păcate expiră peste două ore. Ce zici, profităm de el?" Da, nici mie nu mi-a venit să cred ce aud. Sau ce zici de greşeala asta? Tipul cu ochi alunecoşi, care nu se poate abţine să nu se uite după alte femei. Cărei femei i s-ar părea flatant aşa ceva?
 
însă cea mai mare greşeală într-un bar e să presupui. Să presupui că vrea să stea de vorbă cu tine. Să presupui că o să vină cu tine acasă. Să presupui că o poţi săruta fără permisiunea ei.
 
Ştii ce se spune că se întâmplă când presupui ceva.
 
Dar eu?...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Created in 0.0468 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.