Informatică și TIC clasa a 7-a. Editoare de text și aplicații colaborative, Camtasia Studio, C++, EV3

Informatică și TIC clasa a 7-a. Editoare de text și aplicații colaborative, Camtasia Studio, C++, EV3
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 112
Categoria: Clasa a VII-a

DESCRIERE

Informatică și TIC clasa a 7-a. Editoare de text și aplicații colaborative, Camtasia Studio, C++, EV3 - Nusa Dumitriu-Lupan

 
Omul modern trăiește într-un mediu aflat într-o schimbare continuă de mare viteză. Toți elevii trebuie să se pregătească pentru o lume computerizată, o lume a tehnologiei. Aceștia trebuie motivați să își dezvolte creativitatea, capacitatea de comunicare, relaționarea și spiritul de echipă și trebuie să perceapă tehnologia ca fiind parte din viața lor. Agenda Digitală UE subliniază nevoia ca statele membre să îmbunătățească oferta educațională în domeniul IT în vederea dezvoltării abilităților digitale ale viitorilor absolvenți, cu un impact pozitiv asupra angajabilității acestora. Programa școlară pentru disciplina INFORMATICĂ ȘI TIC încurajează elevii de gimnaziu să folosească tehnologia într-un mod responsabil și creativ și răspunde nevoilor de continuare a eforturilor de alfabetizare digitală și de reconsiderare a acestui concept din perspectiva noilor cerințe socio-profesionale. Mai mult decât atât, aceștia deprind cu spirit critic modalități de rezolvare a unor probleme elementare prin simularea unor algoritmi de prelucrare a informației și elaborează creativ produse informatice care să valorifice conexiunile dintre disciplina INFORMATICĂ ȘI TIC și societate. Începând din clasa a V-a, traseul de pregătire a elevilor la disciplina INFORMATICĂ ȘI TIC conduce progresiv, printr-o abordare constructivistă, modernă, la dezvoltarea unor competențe digitale, utile atât în eficientizarea activității curente a elevului, cât și în tranziția către învățământul liceal. În acest context, această carte se dorește a fi un material accesibil și consistent recomandat profesorilor care predau disciplina INFORMATICĂ ȘI TIC, elevilor din gimnaziu și tuturor celor care doresc să înțeleagă toate „de ce?"-urile de inițiere în lucrul creativ cu această unealtă minunată, calculatorul.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0643 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.