Ingerul cazut - Ellia Delli

Ingerul cazut - Ellia Delli
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-071-144-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 260
Format: 13x20

DESCRIERE

Ingerul cazut - Ellia Delli

 
... simţea cum lumea ei se prăbuşea. După cinci luni în care îi acceptase toate infidelităţile soţului ei, toate jignirile, injuriile şi ignoranţele lui, ea tot mai spera să fie totul ca înainte. Ea nu era pregătită să arunce cei şase ani de căsnicie pe geam. Voia să lupte, nu pentru ea, ci pentru copiii ei, pentru a avea în continuare o familie.

Mihaela era tot mai singură. în afara faptului că toată ziua şi-o ocupa cu creşterea celor doi copii, seara, stătea şi aştepta dacă şi de data aceasta soţul ei se va întoarce acasă. In ultimele luni, nu prea îl mai vedea, rareori dădea ochii cu el prin casă. Acesta venea numai la ore destul de târzii, trei, patru dimineaţa, şi pleca foarte devreme, şase, şapte dimineaţa...
 
In urmă cu câteva luni, Mihaela aflase că soţul ei o înşală. Bineînţeles că acesta nu recunoscuse niciodată şi când ea i-a propus să divorţeze, el nu fusese de acord.
 
—Bu nu am soţie de lăsat şi nici copii de abandonat!
 
—Dar ai amantă de păstrat! Vrei ca noi să-ţi fim familie, dar timpul i-l oferi amantei. De când nu te-ai mai jucat cu copiii? De când nu am mai stat toţi la masă? Pentru ei nu ai timp!
 
—Pentru că muncesc foarte mult.
 
—Nu, programul tău se termină la orele şaptesprezece, dar acasă vii la două, trei noaptea sau chiar la şase dimineaţa, te schimbi şi pleci din nou.
 
—Pentru că am treabă. Ţi-am spus că iau masa cu cei din partid.
 
—Masa cu cei din partid o tot iei de trei luni încoace. Tot ei te sună seara, de intri în baie să vorbeşti şi să scrii mesaje? Copilul ăsta are un an şi patru luni, te strigă „nenea” pentru că tu eşti prea ocupat să-ţi îndeplineşti rolul de tată, de soţ nu mai spun.
 
Vreau să divorţăm amiabil, la notar, poţi să îi vezi ori de câte ori vrei pe copii. Asta nu mai este căsnicie.
 
—Ţi-am spus că eu nu divorţez!
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0520 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.