Inima cu cheita, volumul 1 din seria Cogheart

Inima cu cheita, volumul 1 din seria Cogheart
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 352
Format: 13x20
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Inima cu cheita, volumul 1 din seria Cogheart - Peter Bunzl

 
... Robert se așeză pe taburetul de lângă tatăl lui.
 
— E ceva care are nevoie de reparații, iar tu spui întotdeauna: „Dacă ceva are nevoie de reparații…“
 
— …trebuie să facem tot ce putem ca să reparăm, indiferent cât costă asta. Ai dreptate, sigur că da. Thaddeus îi aruncă fiului său o privire obosită.
 
— Se întâmplă atâtea lucruri îngrozitoare pe lumea asta, nu-i așa? Violență contra mașinăriilor și a oamenilor. Și uneori e mai simplu să cedezi sau să nu te implici.
 
Dar presupun că, fără aceste rele, nu am avea ocazia să facem fapte bune. Or, ceea ce contează e să faci fapte bune. Deși uneori poate fi extrem de înspăimântător… Thaddeus se opri și bătu cu șurubelnița în bancul de lucru, gânditor.
 
— Nu e ușor să îți depășești frica, Robert. Marile bătălii sunt câștigate de cei cu inima vitează. Se uită la vulpe.
 
— Acum, hai să reparăm asta, ce zici? Sau și-a trăit ultimul ticăit? Ia să vedem…
 
Deschise sertarul de la bancul de lucru și scoase un sul de piele, pe care îl desfăcu, lăsând să se vadă formele bine definite ale sculelor—rânduri întregi de șurubelnițe, ace și pensete de ceasornicar, fiecare puse separat, în propriul buzunar de piele.
 
Dintr-un alt sertar scoase diverse borcane de sticlă cu șuruburi și roți zimțate micuțe, pe care le așeză unul lângă celălalt în spatele sulului cu scule.
 
În cele din urmă, își luă ochelarii cu lupă agățați într-un cui, pe perete, și îi puse pe nas, clipind cu ochii lui mari, albaștri. Cu o pensetă, lărgi gaura produsă de glonț în piciorul mecanimalului, îndepărtând blana făcută din pânza de sac, acum îmbibată cu ulei, pentru a examina piesele din interior.
 
Robert stătea pe vârfuri și se uita peste umărul tatălui său, încercând să vadă cât de mari erau stricăciunile. În spatele omoplatului, glonțul lovise și deformase mecanismul interior al animalului, lucrat din piese foarte bine angrenate. Își croise drum distrugând arcurile și roțile zimțate, înainte să se înfigă adânc într-o placă metalică îndoită...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0562 sec