Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Inima iubirii

Inima iubirii
-10%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 240
Format: 14x20
25,20 RON
28,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Inima iubirii - Treci dincolo de fantasme si gaseste-ti adevarata implinire in relatii (John F. Demartini)

 
 ... de ce relatiile sunt atat de derutante?

... cum poti sa-ti dai seama din timp ce nu merge bine in relatiile tale?

... cum sa previi sau sa rezolvi neintelegerile fara dezamagire, resentimente si irosirea energiei pe fantasme periculoase?
 
Fragmente:
 
Valorile se schimba?

Cu siguranţă, reperele principale pot determina schimbarea priorităţilor. O boală ce pune viaţa în pericol, o criză a vârstei de mijloc sau naşterea unui copil - tot ceea ce îi face pe oameni să reevalueze şi să regândească ce este important pentru ei - pot modifica un sistem de convingeri, fie reordonând lucrurile, fie introducând valori cu totul noi.
 
Acesta e motivul pentru care este esenţial să continui să vorbeşti despre valorile tale cu cei la care ţii: cu toţii avem nevoie să rămânem acordaţi la schimbare.
 
Poţi alege în mod conştient să faci o schimbare. Poţi să îţi oferi în mod intenţionat o „criză a vârstei de mijloc” în loc să aştepţi să vezi ce îţi oferă viaţa. Decide să faci acest lucru dacă eşti pregătit pentru alte rezultate în viaţa ta.
 
Să zicem că eşti singur de mult timp. întrucât ai trecut prin procesul de a-ţi da seama care sunt interesele tale cele mai înalte, plus că ai primit şi feedback din relaţiile tale romantice anterioare, eşti conştient că pentru tine valorile familiale şi cele sociale sunt pe ultimul loc şi realizezi că s-ar putea să nu fie acesta idealul dacă încerci să creezi o „relaţie serioasă” cu cineva.
 
Sau poate că vrei să faci o schimbare în cursul vieţii tale financiare: doreşti să aduni ceva avere, dar ştii că acest lucru nu se va întâmpla până când nu vei poziţiona mai sus în ierarhia ta economisirea şi investiţiile.
 
Iată cum să procedezi: scrie 100-200 de beneficii ale modului în care îţi poate fi de folos valoarea pe care doreşti să o clasifici mai sus în ierarhia ta.
 
In cazul exemplelor pe care tocmai le-am menţionat, care sunt cele 100-200 de modalităţi în care îţi va fi de folos să-ţi împărţi viaţa cu cineva într-o relaţie „serioasă? Sau îţi vor fi de folos economisirea şi investiţiile?
 
Apoi, decide pe ce loc vrei să se afle această valoare pe lista ta. Uită-te la cele clasificate mai sus şi la cele de mai jos şi scrie 100-200 de beneficii specifice pentru modul în care această nouă valoare te-ar ajuta pentru fiecare dintre celelalte două.
 
Să spunem că vrei să plasezi obiectivul de a economisi bani şi a construi o avere între a te ocupa de creşterea copiilor şi a călători în jurul lumii.
 
Te vei întreba: Cum mă va ajuta economisirea banilor şi acumularea unei averi să-mi cresc copiii? Cum mă va ajuta economisirea banilor şi acumularea unei averi să călătoresc în lume?
 
în prezent, ceea ce faci este să le percepi ca fiind separate. Când îţi modifici priorităţile, îţi schimbi percepţia asupra a ceea ce lipseşte (lipsuri/valori cu o prioritate mai mare) şi ceea ce este din belşug (lipsuri/valori împlinite şi, deci, cu prioritate mai scăzută).
 
Vei resimţi, de fapt, o mai mare integrare cu lucrurile aflate în partea de jos a sistemului tău de clasificare întrucât ele apar deja mai împlinite sau satisfăcute şi, prin urmare, vei simţi că e mai puţin important să te străduieşti să le obţii. Ele îţi par suficiente sau adecvate pentru acel moment...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1180 sec
loader
Caut in catalog...
loader