Inima prospera

Preț: 60,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2016
Pagini: 256
Format: 17x24

DESCRIERE

Inima prospera. Crearea unei vieti indestulatoare - Julia Cameron, Emma Lively
 
Într-o societate care ne îndeamnă să stăruim în negativitate, suntem adeseori anxioşi, pesimişti şi prea speriaţi ca să ne mai încercăm măcar norocul.
 
Alternativa pe care autoarele ne-o propun este inima prosperă - dobândirea seninătăţii, clarităţii, sentimentului de siguranţă, precum şi descătuşarea creativităţii.
 
Fiecare om are o creativitate înnăscută, de care se poate folosi pentru a duce o viaţă îndestulătoare. Din păcate, imaginaţia şi arta sunt deseori înăbuşite de grijile financiare.
 
Tot ceea ce trebuie să faci este să scapi de inima anxioasă, transformând-o într-una prosperă...
 
Fragmente din carte:
 
BUNATATEA
 
In această săptămână vei explora în mod activ bunătatea universului, observând că există într-adevăr o „ordine divină" în vieţile noastre.
 
Aceeaşi bunătate ţi-o poţi oferi ţie şi celorlalţi. în schimb, vei primi darurile optimismului şi credinţei. Să te tratezi pe tine însuţi ca pe ceva preţios te face puternic, şi întotdeauna eşti răsplătit pentru o acţiune pozitivă în numele tău.
 
Pe măsură ce îţi oferi ţie, vei avea mai mult de oferit celorlalţi. Vei găsi că aceste daruri sunt potrivite şi deseori nu vei avea ce face cu banii.
 
Şi dăruind celorlaţi prin gesturi mărunte şi pline de iubire, vei putea accepta şi tu darurile lor. Acceptând micile daruri ale vieţii, vei deschide de asemenea uşa spre daruri şi mai mari.

NICIODATĂ SINGUR
 
La cinci şi treizeci într-o zi geroasă de miercuri, s-a auzit o bătaie în uşă. Tiger Lily a „salutat” cu un lătrat scurt. Am poftit-o înăuntru pe Brendalyn Batchelor, preoteasă la Biserica Unitariană din Santa Fe. Ţinea în braţe o cutie mare.
 
-    Iată-l, mi-a zis. Propriul tău storcător de fructe.
 
-    Uau. Aşază-l pe masa din bucătărie.
 
Brendalyn a făcut întocmai, scuturându-şi picioarele ude de zăpadă.
 
-    Vreau să-ţi arăt cum funcţionează chestia asta, mi-a zis.
 
Brendalyn a început să despacheteze storcătorul. Era o entuziastă, o fană devotată a sucurilor. Am privit, atentă şi fascinată.
 
-    Deci, acum asta intră aici. Aliniezi săgeţile roşii...
 
Brendalyn are cutezanţa unei eroine de film din anii 1940.
 
E jovială, îndrăzneaţă şi foarte amuzantă. în timp ce monta storcătorul de fructe cu viteza fulgerului, Tiger Lily i se împleticea printre picioare. Brendalyn a încercat să nu se împiedice de ea şi i-a aruncat un zâmbet blajin.
 
-    Tiger Lily are credinţă. Brendalyn a zâmbit. Şi speră Ca noi să fim spirite caritabile.
 
Brendalyn e iubitoare de câini, fiind ea însăşi stăpâna unui labradoodle pe nume Snickers. Era prietenoasă cu Tiger Liîy, dar nu se lăsa distrasă. Storcătorul era dificil de asamblat şi a durat cinci minute să-mi explice tot. Brendalyn a început să taie ţelina, castraveţii şi merele.
 
-    Ştii ce cred eu? a zis ea. Cred că atunci când oamenii au puţini bani, simt că din cauza asta nu pot dărui. Aşa că nu vin la biserică pentru că ei cred că noi vrem banii lor, dar de fapt noi îi vrem doar pe ei. Ar trebui să vină oricum la biserică.
 
-    Cred că e adevărat, dar cred că e mai mult de atât, am replicat eu. Când oamenii sunt săraci, s-ar putea să fie mânioşi pe Dumnezeu - sau să simtă că Dumnezeu e mânios pe ei.
 
 
-    Ooh, Julia. Cred că ai dreptate. Este o perspectivă foarte profundă.
-    Şi cred că atunci când oamenii se chinuie să dăruiască? se chinuie să şi primească, am continuat eu.
 
Storcătorul de fructe a devorat ingredientele, scuipa afară sucul.
 
-    Incearcă-l, m-a îmboldit Brendalyn...
 
 
CUPRINS:
 
Introducere 

Cum să foloseşti această carte 
Instrumentele de bază 

Prima săptămână - Mitul banilor 
Săptămâna a doua - Să ai destul 
Săptămâna a treia - Să ai încredere
Săptămâna a patra - Să faci curat în casă 
Săptămâna a cincea - Să îţi găseşti comunitatea 
Săptămâna a şasea - Bunătatea 
Săptămâna a şaptea - Iertarea 
Săptămâna a opta - Viteza 
Săptămâna a noua ~ Generozitatea
Săptămâna a zecea - Să menţii cursul 
Săptămâna a unsprezecea - Prosperitatea şi visurile noastre 
Săptămâna a douăsprezecea - Planul de prosperitate 

Epilog 
Mulţumiri 
 
 
 
 
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0220 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.