Initiere in Hermetism. Manual - Naran Gheser

Initiere in Hermetism. Manual - Naran Gheser
Preț: 47,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786303120805
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 204
Format: 14x20

DESCRIERE

Initiere in Hermetism. Manual - Naran Gheser

 

... servește ca un ghid introductiv în această tradiție spirituală veche.

 

Autorul începe prin a prezenta fundamentul filozofic și istoric al hermetismului, evidențiind influența tradiției hermetice în diversele sisteme de gândire și spiritualitate. Cartea examinează apoi principiile hermetice cheie, inclusiv concepte precum mentalismul, corespondența, vibrația, polaritatea, ritmul și cauza și efectul.

 

"Inițiere în Hermetism" oferă, de asemenea, o înțelegere detaliată a practicilor hermetice, cum ar fi meditația, vizualizarea, alchimia interioară și luciditatea. Autorul împărtășește metode și exerciții practice pentru dezvoltarea unei conștiențe superioare și a unei conexiuni mai profunde cu divinul.

 

Cartea explorează, de asemenea, conceptul de "ascensiune spirituală" în cadrul hermetismului și oferă căi și tehnici pentru a evolua pe calea spirituală. Aceasta poate include practici de transmutare a energiilor, luciditatea în vise și dezvoltarea capacităților psihice.

 

Naran Gheser aduce în discuție și înțelegerea hermetismului în contextul științei moderne și al evoluției umane. El oferă perspective interesante și provocatoare asupra modului în care aceste învățături se pot integra în lumea contemporană și în căutarea noastră de a găsi sens și înțelegere în viață.

 

"Inițiere în Hermetism" este o carte destinată celor interesați de spiritualitate, alchimie interioară și explorarea profundă a conștiinței umane. Ea poate servi ca un manual util pentru cei care doresc să se inițieze în învățăturile hermetismului și să își îmbogățească practica spirituală.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0520 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.