Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Initiere si iluminare - Calea samanica de vindecare

Initiere si iluminare - Calea samanica de vindecare
ISBN: 973-17-01-85-1
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 228
Format: 14x20
22,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Initiere si iluminare - Calea samanica de vindecare''


Cartea Iniţiere şi Iluminare ne arată cum să ne luăm la revedere, cu eleganţă, de la trecutul nostru, să descoperim un spaţiu sacru al spiritului şi bucuriei şi să unim corpul cu sufletul.

Povestind din propriile experienţe, cercetând mitologiile mai multor culturi şi extinzându-şi cercetarea pe tărâmul neurobiologiei, Alberto Villoldo le permite cititorilor să profite de aceste practici străvechi.

Alberto Villoldo este autorul mai multor cărţi, printre care se numără Şaman, vindecător şi înţelept; Vise curajoase; Cele patru introspecţii şi Să refacem trecutul şi să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului.

Psiholog şi antropolog, Villoldo a studiat practicile tămăduitoare ale şamanilor amazonieni şi incaşi, vreme de peste 25 de ani.

La Universitatea San Francisco, a fost fondatorul Laboratorului de Autoreglare Biologică, unde se studiază modul în care mintea creează sănătate şi boli în plan psihosomatic.

Dr. Villoldo este directorul Societăţii celor Patru Vânturi, unde pregăteşte persoane din S.U.A. şi Europa în practica medicinii energetice şi a recuperării sufletului.

.................

Cartea „Iniţiere si Iluminare” îl poartă pe cititor într-o călătorie de vindecare, inspirată din înţelepciunea eternă a culturilor indigene şi din cele mai recente teorii în neurobiologie. Pe parcursul mai multor etape ale acestei călătorii iniţiatice, ajungem să înţelegem cauzele suferinţei noastre şi să învăţăm cum să ne eliberăm de durerea şi drama emoţiilor noastre nevindecate.

…samanii nu trateaza boala conform modelului existent in medicina occidentala.

Pentru ei, toate bolile au radacini spirituale, iar boala se manifesta mai intai in corpurile subtile – corpul energetic, cel emotional si cel mental – pentru ca, in final, sa apara la nivelul corpului fizic.

Pentru samani, provocarile fizice si emotionale ofera prilej de initiere si de renastere spirituala la un nou mod de a fi.

Daca ocazia initierii este pierduta, e posibil sa apara un nou mesaj de trezire, sub forma unei boli si mai grave.

Viaţa însăşi ne invită să ne iniţiem prin mai multe moduri – iubire, pierderea unui părinte sau a unui prieten, naşterea unui copil, sau o criză gravă de sănătate. Iar iniţierea adevărată apare când ne confruntăm cu provocări personale şi trăim experienţa renaşterii spirituale – sau a iluminării – care urmează.

In aceasta carte veti descoperi ca modalitatea cea mai importanta de a te confrunta cu problemele fizice si emotionale si de ale depasi este trecerea printr-o initiere sacra, care duce la moartea sinelui vechi, la renastere si iluminare.

Iluminarea nu este o realizare indepartata, la care ajungi dupa ani de meditatie, nici ceva care te loveste peste noapte.

Majoritatea samanilor considera aceste lucruri drept iluzii religioase ale imaginatiei sau amanarea intr-un viitor indepartat, a ceea ce poti face astazi.
… … …
Ideea principală a acestei cărţi este procesul de transformare a emoţiilor toxice, în surse de putere şi graţie divină.

Când vom învăţa să trecem peste situaţiile dificile şi ne vom accepta vieţile aşa cum sunt, vom putea începe să ne identificăm cu un sine care este etern.


CUPRINS:


Prefata.
Gustul infinitului

Capitolul 1. Initierea ca iluminare
Capitolul 2. Vanatorul si prada
Capitolul 3. Imblanzirea creierului preistoric
Capitolul 4. Moartea arhetipala
Capitolul 5. Etapele initierii
Capitolul 6. Sapte demoni si sapte ingeri
Capitolul 7. Alungarea demonilor tineretii
Capitolul 8. Alungarea demonilor maturitatii
Capitolul 9. Initierile tineretii
Capitolul 10. Initierile maturitatii
Capitolul 11. Darurile samanului: cladirea puterii personale


Concluzie

Note de final

Despre autor


Autor: Alberto Villoldo

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.2231 sec
loader
Caut in catalog...
loader