Innebuneste-i - Stelian Turlea (Carte cu autograful autorului)

Innebuneste-i - Stelian Turlea (Carte cu autograful autorului)
Preț: 21,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8959-37-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 128
Format: 14x21

DESCRIERE

Innebuneste-i - Stelian Turlea (Carte cu autograful autorului)
 
Răducu Fursec intruse in tură la 7 dimineaţa, adică în urmă cu mai puţin de o jumătate de ori şi deja năduşise abundent. Pete mari, umede, i se întindeau la subraţ, iar spatele cămăşii cenuşii era fleaşcă, Aproape zi de zi i se întâmpla asta, ajunsese să urască verile.
 
In seara dinainte fusese mai bine, ploaia răcorise oraşul, dar peste noapte norii dispăruseră şi revenise zăpuşeala. Ploua din nou, dar zăpuşeala nu dispăruse. Răducu Fursec era convins că, mai târziu, spre prânz, avea să se topească de căldură, şi, în plus, nimeni nu urma să-l scutească de cele mai neplăcute treburi. Se ruga în gând să nu înceteze să plouă, poate o să transpire mai puţin.

Nici măcar nu era obez, doar gras, dar gras cu egală măsură, pe toate părţile. Nu puteai spune că ar fi avut doar o burtă prea mare sau pulpe de elefant. Toate la el erau de elefant, ceafa, umerii, braţele, şoldurile, gambele. Poate un elefant mai mic, totuşi, dar cu toate părţile corpului suficient de mari încât să-ţi sară în ochi şi să te întrebi ce mânca omul ăsta.
 
Nu mânca cu mult mai mult decât alţii. Doar că era pofticios la culme şi, ca să-şi tempereze poftele, când era departe de vreo masă plină cu mâncăruri, avea în permanenţă în sertarul biroului o cutie cu fursecuri. La câteva minute deschidea sertarul şi-şi arunca în gură un fursec.
 
Cu un aer cât se poate de nevinovat, părea să întrebe: Ce-am făcut? Nu-i răspundea nimeni şi nici nu-l întreba nimeni nimic de când...
 
CUPRINS:
 
Sorin
Raducu          
Eusebiu
Petruş  
Aurică        
Victor Stamate 
Sorin   
Don Paul
Victor Stamate    
Sarah       
Victor Stamate

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0488 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.