Inșelarea OZN, o perspectivă creştin-ortodoxă asupra extratereștrilor - Spyridon Bailey

Inșelarea OZN, o perspectivă creştin-ortodoxă asupra extratereștrilor - Spyridon Bailey
Preț: 37,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-630-301-045-8
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 224
Format: 14x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Inșelarea OZN, o perspectivă creştin-ortodoxă asupra extratereștrilor - Spyridon Bailey

 
Relatările din perioada modernă DESPRE EXTRATEREŞTRI

Dovezile despre martori de încredere care au văzut lucruri inexplicabile pe cer sunt copleşitoare. Timp de aproape optzeci de ani (ceea ce este adesea descris ca fiind perioada observărilor moderne), martorii oculari au oferit relatări despre experienţele lor, care includ detalii foarte asemănătoare.
 
Începând cu 1945 s-au desfăşurat cel puţin două investigaţii militare majore în Statele Unite şi una la fel de amplă realizată de guvernul francez. Rezultatele acestor investigaţii nu au fost dezvăluite pe deplin şi, după cum vom vedea, există o mulţime de dovezi care sugerează că fenomenul OZN este de natură paranormală şi mai presus de expertiza celor care îl cercetează.
 
Naraţiunea oficială despre OZN-uri a început în 1933, când ziarele scandinave au publicat articole despre apariţia unor aşa-numite „nave fantomă". În acelaşi an, au fost înregistrate câteva relatări şi în Marea Britanie, iar martorii oculari au descris avioane ciudate care se învârteau deasupra solului la mică înălţime, adesea în condiţii de zbor nefavorabile, emiţând fascicule puternice de lumină, ca şi cum ar căuta ceva.
 
Rezultatul a fost că, pe data de 28 decembrie 1933, Unitatea Aeriană 4 din cadrul armatei suedeze a început o investigaţie pentru a afla ce se întâmplă în spaţiul lor aerian. Anul următor, generalul-maior Reuterswaerd a dat o declaraţie în presa suedeză în care afirma:
 
Intrebarea este ce sau cine sunt ei şi de ce invadează spaţiul nostru aerian?

în ciuda eforturilor armatei suedeze, misterul nu a fost niciodată elucidat. La 1 februarie 1934, ziarul The Times a raportat că unul dintre aceste obiecte a survolat Londra timp de două ore, fiind observat de mulţi martori. Gravitatea evenimentului nu poate fi subestimată: patru zile mai târziu, subsecretarul de stat al Forţelor Aeriene Regale [RAF]* *, Sir Philip Sassoon, a fost nevoit să facă o declaraţie despre acesta în Camera Comunelor, susţinând că probabil a fost o navă aparţinând RAF, în ciuda faptului că RAF nu avea voie să permită avioanelor sale să zboare la mai puţin de 1. 524 m deasupra Londrei. De asemenea, evenimentele raportate se petrecuseră adesea în condiţii extrem de nefavorabile pentru avioane.

Pe 25 februarie 1942, a fost raportat un obiect deasupra oraşului Los Angeles, ceea ce a dus la folosirea tunurilor antiaeriene de către forţele terestre, fiind trase aproape 1. 500 de proiectile. Aceasta se întâmpla la doar trei luni de la atacul de la Pearl Harbor şi mulţi oameni se aflau încă sub şocul evenimentelor. Au fost declanşate sirenele de raid aerian, iar oraşul şi-a stins luminile.
 
Niciun avion al forţelor aeriene americane nu a fost trimis să intercepteze atacul şi, potrivit Herald Express, mii de oameni au privit obuzele explodând fără efect pe lângă ceea ce plutea deasupra oraşului. în cele din urmă, obiectul s-a îndreptat încet spre zona de coastă; martorii spun că a parcurs 32 de kilometri în douăzeci de minute şi apoi a dispărut...
 
CUPRINS:
 
I.    Un martor de încredere     9
II. Relatările din perioada modernă despre extratereştri    15
III. Răspunsul guvernului şi al armatei     29
IV. O muşamalizare convenabilă?     49
V.  SETI     57
VI. Carl Sagan şi Pământul lipsit de importanţă    63
VII.    Viaţa pe Pământ    75
VIII.    Teoria evoluţiei    91
IX.    NASA    103
X.    Întâlniri de aproape    117
XI.    Jacques Vallee    129
XII.    Fiinţe interdimensionale    141
XIII. Steven Greer şi dezvăluirile sale     151
XIV.    Carl Gustav Jung    161
XV.    Ocultism, Vatican şi salvatori extratereştri    169
XVI. Duhul literaturii şi al filmelor ştiinţifico-fantastice     181
XVII. Adevărul despre cei ce înşală omenirea    195
Concluzii    209
Anexe la ediţia în limba română:
1. Numele lui Iisus Hristos îi alungă pe extratereştri:
Mărturii     217
i.    Mărturia Părintelui Cleopa Ilie    217
ii.    Mărturii din Apus     218
iii.    Izvoare suplimentare      220
2.    Demonul „Lam" zugrăvit în 1919 de ocultistul Aleister Crowley - prototipul imaginii extraterestrului
în cultura modernă     222
3.    Robotul din filmul Metropolis (1927)     223
4.    Harta apariţiilor OZN (1906-2014)     224
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Dezvaluiri - Cele mai vândute cărți

44,10 RON
49,00 RON (-10%)
Created in 0.0553 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.