Instant Karma. Ziua în care totul s-a schimbat - David Michie

Preț: 50,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9644-33-1
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 413

DESCRIERE

Instant Karma. Ziua în care totul s-a schimbat - David Michie

 
Din carte:
 
... in afara intrării era în curând un haos de vehicule de urgenţă. Poliţia a blocat toate străzile pe o rază de un kilometru. Alături de vuietul sirenelor se auzea zgomotul asurzitor al elicopterelor. Supraviețuitorii erau transportați la spital pe calea aerului dintr-un mic parc de peste drum.
 
Poliția și agenţii de la Homeland Security făceau tot posibilul să preia controlul. Fuseseră în spatele sălii încă de la început. Jurnaliștii fuseseră prezenţi atât în afara hotelului Piccard, cât și în interiorul lui. Mulţi dintre delegații NGA erau celebrităţi, tineri atrăgători celebri și câteva tinere starlete încântătoare - lobbişti ai celui de-al doilea amendament.
 
Acum, cei mai norocoși ieșeau la aer, însângerați și răniţi. Cei mai puțin norocoși au fost identificați și fotografiați la faţa locului, înainte de a fi puși în saci pentru cadavre și transportaţi în vehicule mortuare.
 
În pofida eforturilor făcute de serviciile de securitate de a controla fluxul de ştiri, unii dintre delegaţi au înregistrat ei înșiși fragmente din ceea ce s-a întâmplat pe telefoanele lor.
 
Fotografiile și videoclipurile au fost încărcate și distribuite pe rețelele sociale pe măsură ce ştirile despre oroarea de la Washington se răspândeau rapid în toată tara. În lume. Preşedintele Grey a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a i se extrage un glont. Starea sa a fost descrisă ca fiind gravă. De asemenea prezenta o rană superficială la nivelul frunții. Adjunctul său, vicepreşedintele Jane Nelson, era temporar preşedinte interimar.

Toată lumea încerca să înţeleagă exact ce se întâmplase. În special - cine făcuse asta? A fost un atac terorist? Trăgători profesioniști se infiltraseră în sală în timp ce vorbea însuşi preşedintele Statelor Unite? Unde erau criminalii acum?

Ceea ce a devenit rapid evident a fost că cel puțin un membru al AGN era responsabil pentru crimă. Numele lui Mick Mackenzie a continuat să apară directorul general al Asociației Naționale pentru Arme de Foc. Pe cine încercase el să elimine? Oare reuşise? Câte dintre pagube fuseseră colaterale?

Juan Garcia a fost cealaltă persoană pe care supraviețuitorii au menționat-o deși nu cu numele. Din câte se pare, chelnerul de la hotelul Piccard era eroul zilei. Cel care pusese capăt terorii, doar pentru a dispărea câteva minute mai târziu. Cine era el mai exact?

Atât de multe întrebări pluteau în ceaţa de după eveniment. Atât de puține răspunsuri. Dar când numărul victimelor a depășit pragul de şaizeci și opt, şeful poliției din Washington D. C., Hans Ziegler, ştia că va trebui să facă anunțul de care se temea orice polițist: pe teritoriul său şi sub supravegherea sa, Statele Unite tocmai au avut parte de cel mai grav atac armat în masă din istorie...
 
CUPRINS:
 
Trezește-te și savurează parfumul cafelei
Ridiculizarea
Omagiu
Prolog
Opoziție violentă
De la sine înţeles
Ziua următoare
Dedicaţie
Nota autorului
Despre autor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0223 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.