Intelepciunea anxietatii - Paul Sheryl

Intelepciunea anxietatii - Paul Sheryl
-10%
Preț: 54,00 RON
60,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-1116-7
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 360
Format: 14x21
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Intelepciunea anxietatii - Paul Sheryl

 
Harta anxietății
Această carte te va conduce, pas cu pas, prin modurile de gândire și instrumentele care te vor ajuta să transformi relația pe care o ai cu anxietatea, în așa fel încât să te eliberezi din strânsoarea ei și să înveți să-i decodifici mesajele.
 
În partea întâi, voi defini clar anxietatea și simptomele ei și voi lămuri care-i sunt originea și cauzele. Voi vorbi despre cei trei piloni cu ajutorul cărora un suflet sensibil – iar ceea ce am constat de-a lungul anilor, lucrând cu mii de oameni, este că, într-o măsură mai mare sau mai mică, toți avem sufletul sensibil – își croiește drum prin viață, cu succes.
 
Cei trei piloni sunt: să înțelegi cine ești, cum ești construit și cum funcționezi, să înțelegi în ce fel tranzițiile sunt puncte decisive de ruptură și înnoire care pot fie să se calcifieze, fie să vindece straturile de anxietate, și îți voi oferi cheile fundamentale – curiozitatea, compasiunea, tăcerea și nemișcarea, asumarea responsabilității – care te ajută să transformi anxietatea dintr-o povară într-un dar.
 
Voi vorbi și despre cel mai dificil obstacol cu care ne confruntăm ori de câte ori pornim pe calea vindecării: rezistența.În partea a doua, te voi ghida prin cele patru tărâmuri ale sinelui – corpul, gândurile, emoțiile și sufletul – ca să înveți să descifrezi mesajele încorporate în fiecare dintre aceste tărâmuri.
 
În activitatea mea, am o abordare holistică. Asta înseamnă că, în timp ce majoritatea abordărilor tratează anxietatea din perspectivă fizică (vindecare somatică), emoțională/psihică (unele forme de terapie prin discurs) sau cognitivă (terapie comporta-mentală și majoritatea terapiilor prin discurs), abordarea mea include toate aceste trei arii, la care se adaugă a patra: sufletul.
 
Pentru că eu privesc anxietatea nu ca fiind ceva de care trebuie să scapi, ci ca o chemare la vindecare, partea a doua te va ajuta...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0476 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.