Intelepciunea nisipurilor - Osho

Intelepciunea nisipurilor - Osho
-15%
Preț: 34,00 RON
40,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 501
Format: 13x20

DESCRIERE

Ințelepciunea nisipurilor - O nouă perspectivă asupra insecurității (Osho)

 
... primul lucru care trebuie înțeles despre moarte este ca dacă ați cunoscut dragostea, ați cunoscut moartea, dacă ati
cunoscut meditația cunoști moartea. Moartea nu aduce nimic nou. Este doar un lucru nou pentru cei care nu au iubit și care nu au meditat.

Shefali nu trebuie să se teamă: ea a fost profundă în meditație și a iubit intens. Ea e bătrana despre care vorbeam acum cîteva zile, care a devenit ca un copil, al cărui copil este născut, care nu mai este o cămilă și nu mai este un leu care a devenit copil.
 
Ea si-a uitat corpul. Corpul nu contează. Doar corpul îmbătrânește. Corpul trăiește în timp, iar ce exista in interior este
întotdeauna dincolo de timp; nu se naște niciodată și nu moare niciodată.
 
Organismul se naște și corpul moare. Mintea este în mod constant născuta și intră în mod constant în moarte, dar există un martor înăuntrul vostru care merge sa vizioneze întreaga piesă. Acea mărturie este ființa ta reală. Se uită pur și simplu. Se uită la naștere, se uită la iubire, se uită la meditație, se uită la moarte.
 
Singura calitate este aceea a mărturisirii, oglindire pură. Pur și simplu reflectă tot ce se întâmplă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0596 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.