Întoarce-te la tine când nu mai știi cine ești

Întoarce-te la tine când nu mai știi cine ești
-15%
Preț: 33,15 RON
39,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 144
Format: 13x20

DESCRIERE

Întoarce-te la tine când nu mai știi cine ești - Monica Mihai

 
Tu să afli din prima cine eşti. Eu n-am făcut-o!

Atunci când eram cam de vârsta ta, am aflat pentru prima dată că dacă în suflet nu ţi-e linişte şi împlinire, fluturaşii şi culoarea roz nu prea ajută. Eram pe atunci inginer într-o fabrică de industrie alimentară, în biroul meu de la demisol cu mobilă veche, gresie şi faianţă albă, cu două ferestre prea sus cocoţate, dar pe care le asortasem cu câteva flori vesele şi cu un strop din energia mea pozitivă.

în suflet nu îmi era nicicum. Nu eram nici fericită, dar nici nu mă simţeam tristă. Mă lăsam dusă de inerţie în ceea ce se numea atunci viaţa mea. îmi creşteam încrederea în mine prin numărul de probleme rezolvate pe unitatea de timp şi cu cât eram mai eficientă în cele nouă ore de program, cu atât mă simţeam mai puternică.
 
Uneori, atunci când ziua părea compromisă şi frustrarea atingea cote alarmante, făceam un exerciţiu care părea să funcţioneze pe termen scurt, şi anume îmi priveam ecusonul pe care erau scrise cu litere mari şi îngroşate funcţia şi numele meu. Egoul îşi primea doza, şi eu îmi induceam o stare de linişte şi de mândrie că sunt la locul potrivit şi că viaţa mea este minunată!
 
Şi deşi nu-mi amintesc ca acest exerciţiu să fi avut vreodată rezultate pe termen mai lung de câteva ore, aveam grijă totuşi să îl repet ori de câte ori era necesar pentru a mă convinge pe mine însămi că...
 
...
 
...în dimineaţa aia de marţi, am deschis ca de obicei e-mail-urile şi îmi făceam agenda zilnică. Aceeaşi rutină, aceeaşi cafea mare şi cu două linguriţe de miere, acelaşi birou cu prea multe dosare, aceleaşi ore pe care uneori le imploram să treacă mai repede şi aceeaşi eu.
 
Când, nu ştiu cum şi prin ce minune, vocea mea interioară a ţipat mai tare decât toate celelalte gânduri banale şi am auzit cum răsună în mine două întrebări:...
 
CUPRINS:
 
Prefaţă      
Introducere 
    

Mai presus de cuvinte, viaţa e despre emoţii! 
Hai sa vorbim despre iubire!
Şi pentru el, dar şi pentru tine!      
Pâstreaza-ţi preţul întreg!   
Eu, tu şi douâ pahare de demisec. Alb! 
Sfi faci un singur compromis! Cu tine   
Feminitatea are numele tău şi o rochie 
Faţă-n faţă cu tine!   
Azi e despre tine şi despre devenirea ta  
Azi e despre tot ce iubeşti tu, despre
dorinţele tale şi despre superlativ    
Azi e cel mai bun început să te gândeşti la tine
Azi e despre ce simţi tu şi despre ce ai vrea să simţi  
Azi ai voie să greşeşti şi de azi poţi să greşeşti ori de câte ori vrei tu  
Azi ai dreptul să nu dai explicaţii sau să te justifici dacă nu simţi nevoia să o faci   
Azi ai voie să nu mai faci pe plac nimănui, dar eşti obligată să îţi faci ţie pe plac   
Tu rămâi parte din mine  
Viaţa-i o melodie cântată la pian   

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0467 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.