Intre noi si eternitate - Corina Rodica Farago

Intre noi si eternitate - Corina Rodica Farago
Preț: 31,50 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Intre noi si eternitate - Corina Rodica Farago

 
... in romanul „Între noi și eternitate”, scriitoarea Farago Corina Rodica ne invită să acordăm încă o dată atenție laturii imateriale a ființei umane, însă în contextul fascinant al unei povești în care personajul principal, pe nume Coralia, are de înfruntat provocări descurajante pentru cei mai mulți oameni.
 
Coralia este o entitate care se bucură de oblăduirea celor mai benefice forțe ale universului. Chiar și așa, traseul ei prin viață nu decurge deloc lin, ci este marcat de evenimente cu încărcătură apoteotică, mobilizatoare, dar, în același timp, generatoare de întrebări dintre cele mai grave cu privire la încercările pe care destinul ni le pune în cale...
 
............
 
... secvențele romanului decurg fluent, natural, absorbindu-ne imediat și ușor în spectrul plin de mesaje subtile caracteristice minților care au ajuns la o înțelegere de înalt nivel a lumii noastre lăuntrice.
 
Personajele și întâmplările care le leagă sunt ancorate însă în realitate și exprimă ceea ce noi, cititorii, putem trăi oricând în viața obișnuită. 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0564 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.