Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Introducere generala la „Cursul de miracole"

Introducere generala la „Cursul de miracole'
ISBN: 973-79-78-80-6
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 203
7,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Introducere generala la „Cursul de miracole" ..''


„Cursul de Miracole” este un set de trei cărţi dictate de Iisus, din care învăţăm cum să ne aducem aminte de Dumnezeu, desfăcând vina prin iertarea oferită celorlalţi. Cursul s-a născut în 1965, ca răspuns la rugămintea a doi psihologi interesaţi să găsească „o altă modalitate" de raportare la alţii. Dictarea Cursului de miracole s-a încheiat în 1972, iar cărţile s-au publicat în 1976.

Există trei idei-cheie în înţelegerea sistemului de gândire al eului: păcatul, vinovăţia şi frica.

Aceste trei idei stau la temelia întregului sistem. Oriunde vedeţi cuvântul "păcat" în Curs, puteţi să îl înlocuiţi cu "separare", pentru că sunt acelaşi lucru. Păcatul de care ne facem cel mai vinovaţi - şi care, la urma urmei, e sursa întregii noastre vinovăţii - e păcatul credinţei în separarea de Dumnezeu.

Există un fragment important, intitulat "Deasupra câmpului de luptă" (T-23.IV), în care Iisus ne cere să ne ridicăm deasupra câmpului de luptă şi să privim de sus ce se întâmplă.

Din această perspectivă, vom vedea lucrurile altfel. Dar, dacă stăm în mijlocul câmpului de luptă, tot ce vom vedea va fi multă durere, ucidere şi vinovăţie.

Dacă ne putem înălţa punctul de unde privim ca să vedem de sus câmpul de luptă al eului, îl vom vedea altfel. Vom vedea că nu e decât eul nostru, agitându-se să i se dea atenţie.

...Kenneth Wapnick, a fost prietenul apropiat şi asociatul celor două persoane a căror decizie de a-şi uni eforturile în vederea unui interes comun a declanşat dictarea Cursului. Kenneth Wapnick lucrează cu Cursul din 1973, când a început să scrie pe tema lui, să îl predea şi să îi utilizeze principiile în activitatea sa de psihoterapeut.

Autor: Kenneth Wapnick

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0901 sec
loader
Caut in catalog...
loader