Invata sa inveti. Cum sa ai rezultate la scoala in mod eficient

Invata sa inveti. Cum sa ai rezultate la scoala in mod eficient
Preț: 53,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-1309-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 256
Format: 15x23

DESCRIERE

Invata sa inveti. Cum sa ai rezultate la scoala in mod eficient - Barbara Oakley

 
... eu si Terry ştim că îţi poţi îmbunătăţi abilităţile de învăţare. Cum aşa? Fiindcă predăm cel mai mare „curs online gratuit" („COG“) din lume. Se numeşte Learning How to Learn*. Am avut milioane de cursanţi.
 
Prin intermediul cursului am observat cum tot felul de oameni şi-au îmbunătăţit semnificativ abilităţile de învăţare. Nu-i de mirare că este util. Se bazează pe cele mai bune studii despre modul în care învăţăm. Aşadar, ştim că funcţionează!

Chiar şi elevii foarte buni îşi pot îmbunătăţi capacitatea de învăţare. La fel şi cei care nu sunt încă la acest nivel. Tehnicile şi lecţiile pe care le vom preda nu vor face neapărat ca învăţarea să devină un proces super simplu.
 
Dar, datorită lor, vei avea mai mult timp să faci ceea ce îţi place, fie că este vorba despre jocuri video, fotbal, YouTube sau ieşit în oraş cu prietenii. De fapt, poţi folosi aceste idei tocmai pentru a învăţa să joci mai line fotbal sau jocuri pe calculator!

Învăţând să înveţi, anii de şcoală vor fi mai distractivi şi mai eficienţi. Îţi vom oferi instrumente puternice cu ajutorul cărora îţi vei îmbunătăţi memoria, vei termina munca mai repede şi vei putea deveni expert în domeniul tău preferat. Vei face descoperiri fantastice, care te vor inspira. De exemplu, dacă învăţarea este pentru tine un proces lent şi greoi, vei avea avantaje speciale în zona creativităţii.

Învăţând cum să înveţi, vei mai dobândi nişte atuuri. Ţi se vor deschide perspective complet noi. Profesiile de mâine vor avea nevoie de oameni cu tot felul de talente. Rolul nostru este să te ajutăm să dezvolţi talentele şi creativitatea care se află deja în tine!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0736 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.