Invizibilul din noi insine - Florin Gheorghita

Invizibilul din noi insine - Florin Gheorghita
Preț: 38,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2019
Pagini: 230
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Invizibilul din noi insine - Florin Gheorghita

 
... lumea noastra fizica imi pare ca o adevarata iluzie, ce nu ar avea nicio calitate pentru ca sa o consider reala! Atunci cand compar lumea noastra cu puternica realitate a fragmentului lumii invizibile pe care il vad, lumea fizica imi apare ca o iluzie, ca o umbra, ca un vis... 
 
... un alt autor, convins, la rândul său, de adevărurile enunţate de vechile cunoaşteri din Orientul indian, pe care iniţiaţii hinduismului începuseră să le ofere anumitor „căutători ai înţelepciunii” veniţi din Occident, a fost şi colonelul englez A. E. Powell.
 
În una dintre cărţile sale de sinteză a cunoaşterilor spirituale avansate, el a exprimat, la rându-i, aceeaşi idee fundamentală: „Întregul Univers este o puternică formă-gând creată de Logos” (!).
 
Într-un atare cadru, pe măsura permanentei evoluţii cosmice - stabilită ca Lege de Creator -, formele-gând-proto-tipuri au fost materializate rând pe rând prin valurile energiei Voinţei divine - prin Suflul Divin -, pentru a se realiza treptat giganticul Plan gândit de Tatăl-Unic.
 
Şi această mulţime neştiută de forme-gând emise continuu de Creator în Eternitate, antrenate într-o permanentă dezvoltare şi perfecţionare, s-ar încadra într-o uriaşă Formă-Gând a Creatorului - de fapt, în limbajul fizicienilor din zilele noastre, o hologramă uriaşă!
 
Poate pentru majoritatea celor din jurul nostru, această schemă a unei „cosmogonii spirituale”, gândită primordial de Creatorul Unic ca o imensă hologramă şi având în compunere mulţimi de forme-gând-prototipuri „astrale sau eterate”, ar apărea ca o ficţiune subiectivă.
 
Dar, atât timp cât cunoaşterile şi gândirea noastră vor rămâne la nivelul secolelor şi al deceniilor anterioare şi nu ne vom informa cu privire la permanentele descoperiri şi reconsiderări inevitabile ale concepţiilor depăşite, vom rămâne împotmoliţi în „mlaştina necunoaşterii”.
 
De fapt, savanţii contemporani ai ştiinţelor de bază au început să accepte rând pe rând ceea ce apreciatul fizician David Bohm (profesor la Universitatea din Londra) a demonstrat logic în lumina noilor descoperiri fundamentale: ceea ce percepem noi în mod obişnuit ca fiind „realitate” este doar o faţetă inferioară a cunoaşterii adevărate!
 
Concluzia sa e fermă: în sine, „realitatea noastră” este „înfăşurată” de o alta, de un nivel superior faţă de percepţiile noastre zilnice; dar şi ea, la rândul ei, este cuprinsă într-o „altă realitate” superioară...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0563 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.