Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Iubeste ceea ce este - 4 intrebari care iti schimba viata

Iubeste ceea ce este - 4 intrebari care iti schimba viata
Anul publicării: 2010
Pagini: 366
59,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Iubeste ceea ce este - 4 intrebari care iti schimba viata''


Katie Byron a trăit ceea ce se numeşte o Revelaţie. A putut arunca o privire dincolo de cortina care ne acoperă adevărata, marea Realitate. După ce a trăit întunecimea depresiei şi a băut până la fund cupa disperării, într-o bună dimineaţă ea s-a trezit într-o stare de bucurie deplină şi şi-a dat seama că suferinţa ei a luat sfârşit. Libertatea acelei Revelaţii nu a mai părăsit-o niciodată.

... ''Iubeste ceea ce este'', cuprinde întregul conţinut al acelei Revelaţii trăite în mod direct. Katie Byron împărtăşeşte cu noi toţi, într-un fel simplu şi de o superbă claritate, calea pe care ea parcurs-o de la întuneric spre lumină.

“Nu problema ne provoacă suferinţă, ci gândurile noastre legate de problemă”, spune Katie Byron. Contrar credinţei înrădăcinate, tentativa de a renunţa la un gând dureros nu funcţionează niciodată; în schimb, odată ce am parcurs Lucrarea – cum numeşte ea procesul interior al clarificării – gândul este acela care renunţă la noi.

Ajunşi în acel punct, putem iubi cu adevărat realitatea, exact aşa cum este ea. Procesul este pur şi simplu o serie de patru întrebări fundamentale care, aplicate unei probleme anume, îţi permit să vezi ceea ce te tulbură într-o lumină complet diferită.

Tu este acela. Tu esti singura ta speranţă, deoarece noi nu ne vom schimba până nu o faci tu. Treaba noastra e să te agresam cât de tare putem cu tot ce te înfurie, te supără, te dezgustă, până când vei înţelege.

Atât de mult te iubim, fie că suntem sau nu conştienţi de asta. Întreaga lume se referă la tine. Şi nu va fi pace în lume până când nu găseşti pacea în tine, în clipa asta, spune Byron Katie.


Mii de oameni au trecut până acum prin Lucrare alături de Katie Byron. Mii de probleme umane, de la relaţii la cele mai profunde frici, au fost lăsate în urmă, iar situaţii care păreau imposibile şi-au găsit rezolvarea. Pacea şi limpezimea minţii survin de fiecare dată, implacabil, la finalul procesului descoperit de Katie Byron.

E greu de imaginat cineva care să nu beneficieze de pe urma lecturii acestei cărţi care ne pune la îndemână un instrument uluitor de simplu şi eficace pentru transformarea interioară. „Această carte reprezintă cheia. Foloseşte-o” spunea Eckhart Tolle, autorul Puterii Prezentului, despre Iubeşte ceea ce este.


CUPRINS:

Câteva principii de bază.
Marea dezlegare.
Abordarea dialogurilor.
Lucrarea în viaţa de cuplu şi de familie.
Aprofundarea interogării.
Lucrarea aplicată în probleme financiare şi de muncă.
Lucrarea aplicat asupra judecăţilor de sine.
Copiii în aplicarea Lucrării.
Aplicarea Lucrării asupra convingerilor ascunse.
Aplicarea Lucrării pentru orice gând sau situaţie.
Aplicarea Lucrării asupra trupului şi dependenţelor.
Cum te împrieteneşti cu cel mai rău lucru posibil.
Întrebări şi răspunsuri.
Lucrarea în viaţa ta.


Autor: Katie Byron

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 1.4450 sec
loader
Caut in catalog...
loader