Iubire de probă - Alex Light

Iubire de probă - Alex Light
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069508008
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 256
Format: 13X20

DESCRIERE

Iubire de probă - Alex Light

 
... la început fusese suportabil, dar acum, doi ani mai târziu, devenise iritantă. Mai mult decât iritantă. Jenny nu cunoștea amănunte despre divorțul părinților mei. Știa că tata nu mai era prin zonă – asta era ușor să remarci, dacă petrecuseși ceva timp la mine acasă.
 
Dar nu vorbisem niciodată cu ea despre asta, iar ea nu întrebase niciodată. Cuvintele ei nu erau vreo insultă plănuită meticulos, care știa perfect cât de puternică era lovitura sub centură. Erau o coincidență; și totuși, m-au rănit. Am ridicat iar mâna.
 
— Nu trebuie să fii îndrăgostit ca să înțelegi.
 
— Cred că trebuie. Jenny a privit peste umăr, arătând spre cartea de pe banca mea. Cărțile sunt una, realitatea, alta. Sentimentele nu sunt la fel. Mi-am acoperit cartea cu caietul. Domnișoara Copper și-a dres glasul și a spus:
 
— Ajunge, Jennifer! Apoi a început să împartă fișe, anunțând că vom lucra individual restul orei. Mi-a aruncat așa o privire când a rostit anunțul, de m-am făcut mică pe scaun.
 
Restul orei am mâzgălit câteva răspunsuri deloc elaborate. Mă gândeam numai la ce îmi spusese Jennifer. Greșea. Știam multe despre dragoste.
 
Știam că exista în două forme: 1) dragoste reală și 2) dragoste imaginară. Cea reală era ce credeam că trăiseră părinții mei înainte de divorț. Cea imaginară fusese, de atunci, preferata mea. Am clătinat din cap, imaginându-mi gândurile negative cum mi se rostogoleau afară prin urechi...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0544 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.