Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Iubirea este evanghelia mea - Invăţăturile lui Iisus despre vindecare, revendicarea puterii şi despre chemarea de a te pune în serviciul celorlalţi

Iubirea este evanghelia mea - Invăţăturile lui Iisus despre vindecare, revendicarea puterii şi despre chemarea de a te pune în serviciul celorlalţi
-10%
ISBN: 973-79-78-95-0
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 102
Format: 14x20
Categoria: Crestinism
7,20 RON
8,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Iubirea este evanghelia mea - Invăţăturile lui Iisus despre vindecare, revendicarea puterii şi despre chemarea de a te pune în serviciul celorlalţi''


„Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide." (MATEI 7:7)

Uşa ce duce spre sanctuar este întotdeauna deschisă. Braţele Maestrului se deschid larg pentru toţi cei care vor să se adăpostească în inima lui şi în inima învăţăturilor lui. Iar noi toţi - creştini, musulmani, evrei, budişti sau hinduşi, oameni din toate credinţele care cred în Dumnezeu, ca şi aceia care nu cred în El - cu toţii suntem bineveniţi aici.

Învăţăturile lui Iisus sunt învăţături universale. Ele au fost date de către Iisus, poporului evreu - dar au fost date şi acelora care au avut urechi să le audă.

Prin caracterul său, învăţătura nu a putut fi restricţionată, pentru a fi dată doar câtorva aleşi. Trebuia să fie dată tuturor popoarelor, din toate vremurile.

Dacă eşti evreu, vei avea o afinitate naturală pentru această învăţătură, întrucât este Tora pură şi emană direct din legea evreiască. Dacă eşti creştin, vei avea şi tu o afinitate naturală pentru această învăţătură, întrucât este esenţa evangheliilor, aşa cum ne-au fost ele transmise.

Şi cei din alte credinţe vor fi atinşi de această învăţătură, întrucât Iisus este un învăţător elocvent şi convingător al adevărului universal. Atunci când oamenii Îi aud cuvintele şi Îi simt prezenţa, sunt chemaţi la Dumnezeu, într-un mod adânc şi profund.

E greu de găsit o învăţătură spre care să se deschidă toată lumea - toţi bărbaţii şi toate femeile, indiferent cine sunt ei, sau ce au făcut - o învăţătură care să invite pe toată lumea, fără excepţie, în cercul iubirii. Iar aceasta este o astfel de învăţătură.


CUPRINS:


Prefaţă ... 5

1. Conştiinţa Christică şi barierele iubirii ... 7

2. Două învăţături ... 18

3. A-L cunoaşte pe Dumnezeu ... 27

4. A-L servi pe Dumnezeu ... 35

5. A crea alături de Dumnezeu ... 42

6. A ne vindeca alături de Dumnezeu ... 50

7. Spiritul întruchipat în lume ... 58

8. Reînnoirea învăţăturii fundamentale ... 66

Notă pentru cititori ... 81


Autor: Paul Ferrini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 2.0994 sec
loader
Caut in catalog...
loader