Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Iubirea incepe la 40 de ani

Iubirea incepe la 40 de ani
-10%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 264
Format: 13x20
27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Iubirea incepe la 40 de ani. Ghidul pentru a o lua de la capat - Cherry Gilchrist

 
Iubirea începe la 40 de ani îți arată cum:

- să te pregătești logistic și emoțional pentru a ieși din nou în lume;
- să întocmești o strategie ce te va duce către partenerul potrivit;
- să folosești înțelept anunțurile personale, site-urile și agențiile matrimoniale;
- să-ți gestionezi emoțiile – de bucurie și de tensiune – generate de o nouă relație.

 

..................

 

Cunoştinţe prin prieteni

Nu trece cu vederea acest posibil mod de a întâlni un nou partener, dar asigurâ-te că prietenii tăi ştiu ce cauţi. în special fia perioada vârstei mijlocii, prietenii şi cunoştinţele pot presupune că eşti destul de fericit singur - ar putea chiar să te invidieze.
 
Nu ai face rău să le deschizi ochii în legătură cu dorinţele tale şi să le spui, cât de discret doreşti, că nu te-ar deranja să-ţi prezinte persoane singure dintre cunoştinţele lor.
 
Fii atent, totuşi, la prietenii care încearcă să-ţi gestioneze reintrarea în arena socială; preia tu controlul asupra propriei căutări, folosind resursele din jurul tău cu înţelepciune, pentru a te ajuta în acest sens. Prietenii tăi fac parte din resursele tale sociale.
 
Un prieten apropiat
 
E foarte important să ai cel puţin un prieten apropiat. în mod ideal, este o persoană care a încercat întâlnirile proactive - ştie câte ceva despre procedura şi capcanele cu care te poţi confrunta.
 
E cineva cu care poţi să râzi atunci când îi relatezi povestea amuzantă a întâlnirii tale dezastruoase sau care îţi dă un şerveţel daca o nouă dragoste potenţială moare în faşă.
 
E un prieten care te va încuraja să iei primele măsuri şi să încerci în continuare dacă îţi pierzi curajul. Şi acelaşi prieten va fi încântat când vei găsi din nou dragostea şi va spune: „Ştiam că se va întâmpla asta!“ Dacă nu-ţi vine în minte nimeni care să poată face acest lucru, încearcă să întrebi printre prietenii şi cunoştinţele tale.
 
Vei fi surprins cât de mulţi dintre ei au mers pe acest drum; chiar şi aceia care acum au o relaţie, este posibil să fi folosit intemetul sau anunţurile în urmă cu câţiva ani.
 
Ai nevoie de aceşti prieteni sfătuitori pentru că nu toată lumea înţelege ideea de a căuta dragostea. Deşi se manifestă o tendinţă puternică călre întâlnirile proactive în general, există încă rezistenţă.
 
Nu e ceva neobişnuit să descoperi că unii prieteni te privesc cu groază dacă le spui că întâlneşti oameni prin anunţuri sau internet. Ei presupun că vei întâlni doar rataţi, infractori şi oportunişti, asta dacă supravieţuieşti violului şi jafului inevitabile la prima întâlnire.
 
Şi apoi, desigur, este şi „nepotrivit" să realizezi un astfel de pas. Claudia avea câţiva prieteni care nu au putut face faţă ideii că ea întâlnea bărbaţi în acest fel.
 
Ei spuneau: „Nu este un mod bun de a acţiona, nu asta e ordinea corectă a lucrurilor -dacă nu cunoşti pe cineva în moduri naturale, atunci pur şi simplu nu îţi este menit." Chiar şi acum, când ea şi Anthony sunt căsătoriţi, nu a reuşit să-i lămurească pe aceşti prieteni în privinţa agenţiilor matrimoniale. „Ei cred că ne-am întâlnit din întâmplare!...
 
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
Capitolul 1 / Iubirea la vârsta mijlocie 
Capitolul 2 / Cele Şapte chei: obiectivele tale într-o nouă relaţie
Capitolul 3 / Căutarea ta: pregătit să începi, dar unde să cauţi? 
Capitolul 4 / Cunoaşterea de persoane noi prin intermediul intemetului 
Capitolul 5 / Anunţuri şi agenţii
Capitolul 6 / Gestionarea strategiei tale
Capitolul 7 / Familiarizarea cu celălalt
Capitolul 8 / Continuarea
Capitolul 9 / Inaintarea în relaţie
Capitolul 10 / Pe valurile iubirii
 
Resurse
Mulţumiri
Despre autoare
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 2.3913 sec
loader
Caut in catalog...
loader