Iubirea la imperfect. O poveste adevărată despre adulter și psihoterapie - Oana Nicolau

Preț: 49,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786303052793
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 224
Format: 13X20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Iubirea la imperfect. O poveste adevărată despre adulter și psihoterapie - Oana Nicolau

 

... in cei cincisprezece ani în care Oana Nicolau, psihoterapeut specializat în relațiile de cuplu și intimitate, a condus clinica care îi poartă numele, doar câțiva dintre pacienții săi au avut povești de dragoste la fel de captivante ca cea a lui Marc (pseudonim), un "băiat rău" înfruntându-și propriii demoni.

 

Acum, într-un roman senzual bazat pe evenimente reale, Oana Nicolau oferă cititorilor o privire intimă în viața și dormitorul acestui "băiat rău" care a tulburat inimile multor femei din înalta societate. Este un roman plin de erotism, unde emoțiile unei relații interzise se împletesc cu eforturile de maturizare ale unui "băiat rău".

 

Enigmatic și atrăgător, Marc ajunge în cabinetul de psihoterapie hotărât să devină adultul sănătos pe care nu l-a avut în familie. Consumat de pasiunea pentru o femeie căsătorită, el se confruntă cu dorințele sale interzise și cu amintiri dureroase din copilărie. Romanul "Iubirea la imperfect" explorează limitele iubirii și moralității, oferind o privire intimă în viața personală și emoțională a celui mai complex pacient al Oanei Nicolau.

 

„Prin Iubirea la imperfect, Oana Nicolau ne poartă într-o călătorie captivantă prin complexitatea relațiilor și frământările interioare. Inspirată din realitate, această poveste este o dovadă a abilității ei de a transforma terapia într-o experiență profundă și revelatoare. O lectură esențială pentru oricine este interesat de dinamica sufletului uman, puterea transformatoare a psihoterapiei, căutarea și creșterea personală și, desigur, educația sexuală, atât de necesară în societatea românească.” – Dr. Mihail Pautov

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Psihologie

Created in 0.0174 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.