Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Iubirea mai mare decat credinta

Iubirea mai mare decat credinta
ISBN: 973-81-07-68-7
Anul publicării: 2011
Pagini: 210
Format: 11x18
19,90 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Iubirea mai mare decat credinta''


„Din clipa în care vă hotărâţi să îmbrăţişaţi o religie, o filozofie spiritualistă, şi să îi aplicaţi principiile, vă veţi confrunta nu numai cu nişte poveri interioare datorate eforturilor ce trebuie depuse, dar şi cu unele piedici faţă de ceilalţi care nu înţeleg neapărat schimbările petrecute în voi.

Ei bine, să ştiţi că tocmai aceste dificultăţi, maniera în care le rezolvaţi, vor demonstra calitatea, autenticitate a credinţei voastre: Nu trebuie să vă spuneţi: „Îmi voi schimba complet viaţa şi nu-mi pasă ce gândesc apropiaţii mei, nu este treaba mea.”

Ba da, este problema voastră fiindcă viaţa voastră spirituală va depinde de modalitatea în care aţi rezolvat această problemă. Străduiţi-vă să nu îi faceţi pe ceilalţi să sufere şi, desigur, nici să nu îi părăsiţi. Amintiţi-vă că iubirea este mereu mai mare decât credinţa.”

........

Ritmul descoperirilor s-a accelerat cu scurgerea timpului. Impreuna cu aceste descoperiri a inceput sa sa instaleze si o indoiala.

Atatea certitudini sau prabusit, in special in domeniul stiintific. Toate acestea au creat un climat de incertitudine: nimeni nu mai este sigur de nimic! Credem din ce in ce mai putin ca exista niste adevaruri definitive si ramanem in expectativa spunandu-ne: „Sa mai asteptam, nu s-a terminat inca”.

Singura modalitate de a lupta impotriva acestui vid este de a nu mai accepta sa traiti in incertitudine, ci sa aveti un ideal spiritual.

Un ideal spiritual ne leaga de o lume spirituala de unde primim hrana. Iar cel care gusta, chiar si o clipa, din acest elixir al vietii divine, primeste mai mult decat ii pot aduce ani intregi de studii, de succese, de putere, de glorie si de placeri…

…chiar daca niste catastrofe le tulburau viata, oamenii din vechime traiau mereu cu senzatia interioara ca apartin unei lumi bine conturate si ca inainteaza pe un teren solid si stabil: ei se sprijineau pe cateva credinte si cunostinte ce nu puteau fi de nimic zdruncinate.

Ei erau fericiti, ei erau nefericiti, dar nici un eveniment, oricat de tulburator era, nu punea in discutie ideea ce si-o faceau despre ordinea existenta in lume.CUPRINS:1.Neincrederile omului modern

2.Indoiala distrugatoare: unificare si bifurcare

3.Indoiala salvatoare

4.”Credinta ta te-a mantuit”

5.Sa-ti fie dat dupa cum ai apreciat

6.Numai faptele noastre ne marturisesc credinta

7.Pastrati-va credinta in bine

8.”De nu veti fi precum pruncii…”

9.Iubirea mai mare decat credinta

10.Cum sa ne bazam increderea in fiinte

11.”Sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu”


Autor: Omraam Mikhael Aivanhov

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0898 sec
loader
Caut in catalog...
loader