Iulian Ewing, un bărbat nevinovat - Irinel Streche

Iulian Ewing, un bărbat nevinovat - Irinel Streche
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-27-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 272
Format: 13x20

DESCRIERE

Iulian Ewing, un barbat nevinovat - Irinel Streche

 
... toată lumea mă încuraja să nu mă mai critic atât de tare, dar din păcate nu prea aveam cum să nu fac acest lucru. Era atât de trist uneori să-mi imaginez acele momente când chiar eram frumos, când fetele se uitau cu atât drag la mine.
 
Acele vremuri care nu erau chiar atât de vechi. îmi revenisem şi din punct de vedere fizic. Puteam merge, mânca, face absolut tot ce-mi doresc, dar nu puteam ieşi în public. Chiar şi mamei îi era ruşine la început cu mine.
 
Deşi nu spunea, eu eram convins de acest lucru. Nu o spunea, asta pentru că mă iubea şi nu voia să-mi facă rău. Dar la ce bun este secretul învelit? 0 minciună nu o acoperă pe cealaltă. Nu o astupă cum nici nu o poate înveli.
 
Mă obişnuisem cu timpul, deşi aveam momente când ieşeam din casă, uitându-mă în stânga şi dreapta mea pentru a fi sigur că nu mă vede nimeni. Copiii erau foarte răi, aşa, am hotărât împreună cu mama, deoarece nu eram pregătit să merg la liceu.
 
Nu mă aşteptam nicio secundă, dar mama m-a înţeles şi m-a lăsat să merg la liceu atunci când mă simţeam eu pregătit. Nu eram niciodată pregătit, de fiecare dată spuneam că în această rundă mă voi duce la liceu, dar nu o făceam.

Am pierdut trei ani, în zadar, nu eram pregătit. Nu mai ieşisem din casă de mai bine de doi ani jumătate. îmi pierdusem toţi prietenii, iar cei care mă vedeau la geam, strigau în hohote „Bestia".
 
Pierdusem şi prietenia cu Dănuţ, cea care mi se părea de neînvins. După acel moment chiar mă convinsesem asupra faptului că prietenia adevărată nu există şi nu va exista vreodată! Cel puţin acest lucru îmi demonstrase Dănuţ. După care a intervenit următorul episod marcant din viaţa mea.

— Hai, Iulian, să mergem să ne plimbăm, vrei?

— Nu prea aş vrea, sincer!

— Haide, nu te vede absolut nimeni, serios.

— Păi asta este şi ideea nu?

— Haide mă, e noapte, mai ieşi şi tu din casă!

Bine, vin! Dar doar pentru că mă rogi tu, Alexandra!

Doamne, l-am convins, îmbracă-te mai repede, să fiu sigură că vii...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0450 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.