Izvorul binelui, trezirea la viaţa interioară

Izvorul binelui, trezirea la viaţa interioară
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 136
Format: 16x23

DESCRIERE

Izvorul binelui, trezirea la viata interioara - Peter Deunov

 

... o lucrare desăvârşită ce adună în ea chintesenţa tuturor învăţăturilor transmise de Maestrul Peter Deunov pe parcursul întregii sale vieţi. Este o lucrare în care Maestrul exprimă direct, cu sinceritatea caracteristică, esenţa vieţii şi a evoluţiei spirituale, găsind cuvintele potrivite ce ne conduc către simplitatea mistică, ce se rezumă la două elemente principale: suferinţa şi iubirea, de aici începând marea călătorie spre legătura cu Dumnezeu.

 

Din carte:

 

... vine un val nou din spaţiul cosmic, valul iubirii divine. Este numit şi „valul de foc". Vibraţiile acestui val sunt foarte puternice şi nu pot să fie suportate de orice organism omenesc. Din acest motiv, se spune că Dumnezeu este un foc mistuitor.

 

Cei care sunt pregătiţi să suporte vibraţiile acestui val şi îl acceptă vor primi iluminarea. Cei care nu vor putea să le suporte îl vor simţi ca pe un foc care îi va arde şi le va provoca suferinţe mari. Acestea îi vor pregăti ca să accepte iubirea, ca să se trezească. Iată de ce acest val de iubire care vine se numeşte şi „focul divin".

 

El va arde tot ce este vechi şi impur. Când oamenii vor fi fost trecuţi prin acest foc divin, împărăţia divină va fi instaurată pe pământ. Eu zic: „Când va veni focul iubirii, unii se vor ilumina, alţii vor fi arşi, vor trece prin căinţă".


    Astăzi vă aflaţi într-o fază importantă a vieţii voastre. Nu va mai dura mult până când veţi trece prin foc. Asta se va întâmpla în epoca voastră. Acest val de foc se va revărsa curând şi va curăţa lumea...

 

...

 

... degradarea actuală este cauzată de această mare viaţă care se apropie acum. Dacă oamenii nu îmbrăţişează de bunăvoie principiul lui Hristos, întreaga cultură de acum va trece de şapte ori prin foc şi va fi purificată şi reînnoită.

 

Valul de foc va traversa intelectul tuturor oamenilor. Veţi trece toţi prin acest foc divin, sufletele voastre vor fi eliberate şi veţi scăpa de sclavie.


    Dacă oamenii nu se trezesc şi nu se ridică în picioare, toate „plăpumile" în care s-au înfofolit vor fi arse. Tot ce a creat omul va arde şi va fi transformat în praf şi pulbere. Vă vorbesc aici despre venirea zilei lui Dumnezeu şi vă spun acum: „Suntem în ziua lui Dumnezeu".


    A rămas doar o jumătate de oră până la ultimul tren. Vai de cei care n-au achitat înainte nota de plată! Dacă Europa nu-şi corectează greşelile, o aşteaptă mari suferinţe.


    Vine Atotputernicul, a pus deja piciorul pe pământ. Suferinţele care se înmulţesc şi se intensifică permanent sunt dovada şi semnul venirii iminente a lui Dumnezeu în această lume.


    Ştiţi ce a hotărât El? Să ardă tot ce e impur. O pulbere aşa cum n-ati mai văzut niciodată se va ridica în aer...CUPRINS:

 

Prefaţă de Teodor Vasile... 5

 

IZVORUL BINELUI

Marea cauză primordială... 15
Iubirea Celui Unic... 17
Sensul suferinţelor... 25
Suferinţele inteligente... 27
Rădăcinile... 29
Cine este pus la încercare în viaţă? Discipolul... 31
Să suferim cu iubire... 83
Efortul interior al discipolului... 36
Cele două legi... 48
Cauzele psihice ale bolii... 50
Calităţile iubirii divine... 54
Darurile iubirii... 58
Glasul dinlăuntru... 65
Iubirea necunoscută... 68
Legile iubirii... 70
Regulile practice... 75
Cele două reguli fundamentale... 80
Binele iubit de sufletul omului... 81
Cunoaşterea lui Dumnezeu... 88
Eliminarea vechiului  ... 90
Calea spre Dumnezeu... 98
Iubirea va organiza noua cultură... 99
Marea legătură... 108
Iubirea universală... 105
Rezistenţa... 109
Realitatea relativă şi realitatea absolută... 112
Legea dreptăţii... 114
Chinul, munca, îndeletnicirea... 120
Problema socială... 180
Împreună-lucrători cu Dumnezeu... 182

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0441 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.