Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Izvorul luminos al iubirii - Seria „Invata sa te ierti”, - Vol. 5

Izvorul luminos al iubirii - Seria „Invata sa te ierti”, - Vol. 5
ISBN: 973-8975-24-8
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 369
Format: 13x20
33,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Izvorul luminos al iubirii - Seria „Invata sa te ierti”, - Vol. 5''În orice om există nevoia de a ierta, nevoia de a se elibera de rău. Această nevoie e la fel de veche ca şi omenirea. „Te iert pentru răul pe care mi l-ai făcut" - de obicei aşa se înţelege esenţa iertării.

O astfel de iertare uşurează inima copilului şi inima omului primitiv căci, subconştient, ei iartă din tot sufletul.

Dar, omenirea „evoluează." Omul inteligent spune: „Da, ştiu că trebuie să iert şi iert, dar cu ce mă aleg? Oricum, oamenii nu pot fi schimbaţi". Iertând, şi-ar face lui un bine, dar nu ştie acest lucru, deoarece nu s-a demonstrat ştiinţific.

Este foarte greu să ierţi pe cineva când simţi că este vinovat. În realitate, cu astfel de gânduri iertarea nu este posibilă.

A ierta din politeţe înseamnă ipocrizie – o ocupaţie superficială şi inutilă. Înainte de a ierta pe cineva, eliberaţi-vă de frici şi se va elibera şi răutatea.

Veţi înţelege că dumneavoastră aţi fost provocatorul, dumneavoastră aţi fost cel care a întins undiţa, el a muşcat şi a devenit vinovat.

Cel mai greu este să-ţi recunoşti cu inima fricile pe care le ai. E uşor să ierţi cu mintea, dar dacă nu ierţi cu inima, nu scapi de frici.

Dacă te agăţi de pozitivismul tău, este exclusă posibilitatea să te înveţi să gândeşti cu inima. Dacă nu o faci, este exclus să-ţi vezi propriile greşeli şi să vrei să recunoşti că în ceilalţi te vezi pe tine.

Priviţi-vă partenerul cu ochii, simţiţi-l cu inima. Nu-l măsuraţi cu măsura părinţilor dumneavoastră, a rudelor, a celor care vă invidiază. Dacă nu ştiţi cum să faceţi, uitaţi-vă la prietenii lui. Ne alegem prieteni care să ne semene.

Dacă nu are prieteni, înseamnă că este un om închis, care, deocamdată, nu doreşte să-şi deschidă sufletul, sau nu doreşte să-şi deschidă sufletul deoarece s-a ars o dată. Inseamnă că în dumneavoastră el a găsit acea unică persoană în faţa căreia a vrut să se deschidă, dar nu se grăbeşte să o facă. Îi este teamă.

Încercaţi să înţelegeţi şi să respectaţi dorinţa celuilalt, chiar dacă este o fire închisă. Este un om speriat. Iubirea răbdătoare este ca soarele.

La momentul potrivit, sub razele lui, pământul îngheţat va fi străpuns de o floricică. Graba este un fel de încălzire forţată a solului pentru a grăbi apariţia florilor. Dacă este prea cald, floarea se opăreşte şi nu mai reuşeşte să crească.

............


CUPRINS:


Despre contopirea în iubire sufletească

Cum să fim fericiţi

Despre sindromul de durere

Hiperexigenţa (pretenţiile exagerate)

Nemulţumirea

Cum să te regăseşti

Despre robie şi libertate, despre câine şi pisică

Dorinţa de a fi cel mai bun

Unitatea contrariilor

Fă bine trecutului tău

Ego-ul şi egoismul - cele două feţe ale fricii

Despre conştiinţă

Conflictul interior

Despre învăţământ şi învăţătură

În loc de concluzii


Autor: Luule Viilma

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0979 sec
loader
Caut in catalog...
loader