Jocul - Hanna Lee

Jocul - Hanna Lee
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9017-23-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 112
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Jocul - Hanna Lee

 
... el â ridicat uşor sprâncenele aşteptând.

Da, Stăpâne, a repetat ea, însă îndată ce-a cuvintele din propria gură, a început să râdă. Iartă*mă, te rog, a spus repede, trebuie să mă obişnuiesc.

Dar el nu râdea. Era serios şi părea deranjat de reacţia el.

— Dacă se mal repetă, o să te pedepsesc. Chiar dacă am spus câ azi este ziua în care o să am răbdare cu tine şl o să te învăţ, nu-mi place să ştiu că iei în glumă acest joc.

—    Un joc trebuie să fie amuzant, răspunse ea, însă el închise ochii şi când îi deschise erau şi mai tâioşi.

—- Nu şi jocul ăsta, Lara. Scopul lui nu este să ne amuzăm, ci să ne facă să ne pierdem controlul. Iar asta nu este de râs pentru tine, nu?

Ea nu era capabilă să răspundă pentru că inima îi bă tea tot mai tare, dându-şi seama că el nu avea de gând să joace la fel de frumos ca ea.

—    Vă supăraţi dacă mergeţi înainte la birou? se adresă el colegilor. Aş vrea să mai rămân puţin cu Lara.

Cei trei care erau şocaţi de schimbarea jocului, se ridicară imediat, lăsându-i singuri. Nu prea mai aveau curajul să spună ceva, văzându-l pe acesta atât de serios. Lara, pe de altă, parte şi-ar fi dorit ca ei să nu plece, să nu o lase singură. A schimbat 
 
o privire scurtă cu Sofia, rugând-o din ochi să nu o lase cu acesta, însă Sofi nu putea să facă nimic. Când ei doi începeau un joc, nimeni nu avea voie să intervină. Cu atât mai puţin de data aceasta, când treaba părea cu adevărat serioasă.
 
Aşa că Lara şi Andrew erau acum faţă în faţă, iar când ea se simţi copleşită de intensitatea privirii Iui, îşi coborî privirea ca o sclavă docilă, cum învăţase de la el.

—    Nu. Acum vreau să mă priveşti în ochi şi să fii atentă la ce o să îţi spun.
 
Ea se conformă şi ascultă tăcută.
 
—    Eu iau acest joc foarte în serios. Miza este mare, dar rezultatul o să fie peste aşteptări de satisfăcător, ai să vezi. Zilele astea, când o să fie rândul meu, în cea mai mare parte a timpului tu o să trebuiască doar să asculţi de mine şi să faci ce îţi spun.
 
Dacă ceva devine foarte deranjant sau depăşeşte limitele pe care crezi că le poţi suporta, ai să spui cuvântul „şarpe" şi eu am să mă opresc...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0613 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.