Jocul supravietuirii - Gin Phillips

Jocul supravietuirii - Gin Phillips
-10%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 272
Format: 13x20
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 28.02.2019
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Jocul supravietuirii - Gin Phillips

 
... cu siguranţă că o lucrare artistică e mai specială decât un apel telefonic, deşi este în asta şi un anume egoism, fiindcă ei de fapt nu-i place deloc să vorbească la telefon si da, fie, asta este o eschivare; decide totuşi că rămâne maimuţa de hârtie.
 
Se gândeşte la plăcinta de dovleac pe care o face strămătuşa ei. Se gândeşte la chipsurile de banane rămase în dulapul din bucătărie. Se gândeşte la Bruce Boxleitner.
 
Era un pic obsedată de el prin liceu, după ce-l văzuse în Scarecrow and Mrs. King, apoi descoperise că serialul e acum disponibil online, aşa ca-l revăzuse, episod după episod — se ţine bine pentru un serial de anii '80, cu spionii ăia din Războiul Rece si tunsorile ridicole.
 
Nu-si mai aminteşte dacă Lee şi Amanda se pupă la finalul sezonului al doilea sau al treilea şi mai are de văzut şase episoade din sezonul al doilea, dar ar sări bucuroasă la al treilea.
 
O ciocanitoare bocăneşte undeva pe-a. proape, făcând-o să revină la momentul de faţă. Observă că negul de pe mâna lui Lincoln s-a făcut mai mare. Arată ca o anemonă.
 
Pe pietriş se produce acea mişcare frumoasă de umbre, iar Lincoln imită iarăşi râsul de răufăcător. Joan îsi dă seama, deodată, că după-amiezile petrecute cu fiul ei aşezat pe picioarele sale, înconjuraţi de pădure, au în ele ceva euforic.
 
Thor îi cade pe picior, cu căpşorul de plastic oprin-du-se în deget.
 
— Mami?.
Da?
 
— De ce Thor nu poartă codul, în film?
 
— Cred câ-i e mai greu să vadă bine cu coiful pe cap.
 
— Dar nu vrea să-şi apere capul?
 
— Presupun ca uneori îl poartă şi alteori nu. Depinde de cum are chef.
 
— Eu cred că ar trebui să-şi apere capul mereu, zice băiatul. E periculos să te lupţi fără coif. Căpitanul America de ce nu poartă decât glugă? Nu-i o protecţie bună, nu?
 
Paul se plictiseşte de trăncăneala despre supere-roi — soţul ei ar prefera o discuţie despre echipe de fotbal sau noile achiziţii din NBA —- însă pe Joan n-o deranjează.
 
A fost şi ea obsedată cândva de Femeia Minune. De Super Friends. De Incredibilul Hulk. Cine ar câstiga, îsi întrebase odată unchiul, dacă s-ar bate Superman cu Incredibilul Hulk?
 
Şi unchiul: Ei bine, dacă ar pierde, Superman ar putea oricând să zboare de-acolo, iar ei i se păruse un răspuns uluitor de înţelept.
 
— Căpitanul America are scut, îi spune ea lui Lincoln. Asta foloseşte ca să se apere.
 
— Dar dacă nu şi-l poate ridica la timp deasupra capului?
 
— E foarte rapid.
 
—. Şi totuşi, zice băiatul, neconvins.
 
-— Ştii ce? Ai dreptate, zice ea, fiindcă aşa şi este. Chiar ar trebui să poarte o cască...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Thriller & Mistery

40,50 RON
45,00 RON (-10%)
45,00 RON
50,00 RON (-10%)
35,00 RON
38,90 RON (-10,03%)
45,00 RON
50,00 RON (-10%)
36,00 RON
40,00 RON (-10%)
Created in 0.0669 sec