Jurnalul recunostintei. Pentru ca in fiecare zi exista ceva bun

Jurnalul recunostintei. Pentru ca in fiecare zi exista ceva bun
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 128
Format: 17x24
Categoria: Diverse
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Jurnalul recunostintei. Pentru ca in fiecare zi exista ceva bun 

 
... dacă învăţăm să ne deschidem inima şi să ne bucurăm de cele mai simple şi  mărunte lucruri cu care intrăm în contact, acest lucru va avea un efect pozitiv asupra  sănătăţii noastre fizice şi psihice.
 
Pentru că acestea sunt lucrurile care dau culoare  zilelor obişnuite. Când alergăm toată ziua de colo-colo e uşor să Ignorăm frumuseţile vieţii, pentru că mulţimea gândurilor şi a sarcinilor pe care le avem dedus la bun sfârşit ne face să vedem lumea prin nişte ochelari cu lentile întunecate. Haideţi să dăm jos împreună ochelarii cu lentile negre!

Priveşte înjur şi încearcă să găseşti în fiecare zi acele frânturi de fericire care să  îţi aducă un zâmbet pe buze, de care să îţi poţi aminti cu bucurie la sfârşitul zilei şi pentru care să pop fi recunoscător.
 
Astfel vei putea întâmpina cu entuziasm flecare  dimineaţă, pentru că vei şti că flecare răsărit de soare înseamnă o nouă floare a  recunoştinţei ce se deschide pentru tine!
 
Nu trebuie să te gândeşti la lucruri mari - curcubeul apărut după o furtună de vară, prima ninsoare din an, râsul liber al copilului tău — fiecare dintre aceste lucruri poate reprezenta floarea recunoştinţei tale.

Jurnalul nostru te ajută să strângi toate aceste flori ale recunoştinţei într-un  buchet, ca să le poţi păstra pentru totdeauna. In fiecare seară, înainte de a pune capul pe pernă, notează-ţi în câteva cuvinte trei lucruri pentru care eşti recunoscător în ziua  respectivă.
 
Intr-un an vei obţine astfel un jurnal al recunoştinţei pe care îl vel putea  răsfoi multă vreme de acum înainte, ori de câte ori vei dori să îţi aminteşti de florile recunoştinţei dintr-un anumit an...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Diverse

Created in 0.0544 sec