Jurnalul unui batran nebun

Jurnalul unui batran nebun
-20%
Preț: 21,60 RON
27,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Jurnalul unui batran nebun - Junichiro Tanizaki

 
... când spune aşa, înseamnă că de fapt e mai mare -20, 5 sau 20, 6, ori poate 21 sau chiar 22. Insă cum mai demult nu o dată a ajuns şi la 24, 5, dacă e la nivelul ăsta, nu mă îngrijorează aşa cum îi îngrijorează de fapt pe doctori.
 
Şi sunt oricum împăcat cu gândul că sfârşitul poate veni în orice moment.
 
—    Azi-dimineaţă era normală, 14, 5 cu 8, 3. Mă întreb de ce o fi crescut aşa dintr odată. Pur şi simplu nu înţeleg. V-aţi încordat cumva la toaletă?
 
—    Nu, nu.
 
—    Şi chiar nu s-a întâmplat nimic? Foarte ciudat! şi-a aplecat ea capul Intr-o parte a neîncredere.
 
N-am scos nici un cuvânt, deşi ştiam bine care e cauza. Atingerea tălpii lui Satusko încă imi mai stăruia pe buze. N-aş fi putut s-o uit nici dacă aş fi vrut.
 
Fără îndoială că tensiunea mi-a crescut când mi-am îndesat in gură degetele ei. Cu siguranţă că faţa imi ardea şi că sângele mi se urcase la cap şi aş fi putut să fac apoplexie chiar în acel moment. „Mor acum! Mor acum!“ - e cât se poate de adevărat că am simţit asta.
 
Mă pregătisem pentru un asemenea moment, dar gândul de „a muri“ mă înspăimânta. Mi-am spus că trebuie să mă liniştesc, că nu trebuie să mă mai înfierbânt şi totuşi m-am repezit tară să gândesc să-i sug degetele de la picioare.
 
Nu m-am putut abţine. Ba nu! Cu cât mă gândeam mai mult să n-o fac, cu atât îi sugeam degetele mai nebuneşte. Ii sugeam degetele şi...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0519 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.