Jurnalul unui calator in timp, Akyron, vol. 1

Jurnalul unui calator in timp, Akyron, vol. 1
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1965-44-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 288
Format: 14x21
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Jurnalul unui calator in timp, Akyron, vol. 1 - Syriat Namah

 
FASCINATIA SIMŢURILOR Şl BUCURIA DI A TRĂI STAREA DE,, DINCOLO''

la vârsta de 16 ani ajunsesem să călătoresc mai uşor şi mai rapid spre lumea minunată în care prietenii şi partenerii mei de joacă erau deja nişte tineri foarte echilibraţi şi mult superiori mie, în ceea ce priveşte capacitatea de a prelucra mediul în care se aflau.
 
Incepusem să înţeleg că ceva deosebit se petrecea cu mine, pentru că nu găsisem pe nimeni în anturajul meu care să înţeleagă ceea ce aş fi vrut să povestesc despre lumea mea din vis, începeam să realizez că acele abilităţi de a comunica cu fiinţe din planurile subtile nu erau obişnuite.
 
Fiind un autodidact din fire, am căutat şi am reuşit să găsesc o carte în care se vorbea despre capacitatea unor oameni de a folosi corpul energetic pentru a calatori în locuri în care era greu de ajuns în planul fizic.
 
Abia atunci am reuşit să înţeleg mai bine că fiinţa umană nu este numai un corp fizic, solid şi grosier, ci are în alcătuire şi un corp mai rafinat, mai uşor, denumit corp energetic.
 
Citeam cu mare interes despre viaţa multor fiinţe care au învăţat să se desprindă de corpul fizic şi se deplasau numai cu corpul energetic sau eteric. Am aflat şi despre dedublarea în planul astral, despre existenţa corpului mental, care era descris ca fiind chiar mai rafinat şi mai luminos decât cel astral.
 
Continuând, am citit că există apoi corpul subtil supramental, cauzal, şi în cele din urmă, după ce se atingea starea lui specifică de vibraţie, se putea descoperi baza eternă a Universului - Dumnezeu.
 
Pentru mine a fost o lectură fascinantă iar trăirea interioară îmi indica faptul că aşa ceva era pe deplin posibil şi real. Cartea respectivă a trezit în mine curiozitatea de a experimenta conştient cele citite...
 
CUPRINS:
 

Introducere      


Copilăria - prima aventură
Fascinaţia simţurilor ţi bucuria de a trăi starea de „dincolo"  
Prima experienţă semnificativă de călătorie astrală interplanetară,
pornind din starea de veghe   
Aprofundarea capacităţii de dedublare conştientă - descoperirea
unor metode proprii de dedublare
Prima activitate de lucru In echipă, fiind dedublat - angrenarea cunoştinţelor pe Edna 
Primele calcule privind legătura între diverse evenimente temporale 
Primii paşi către a crea o legătură între intenţia conştientă şi informaţia provenită din exterior - asimilarea cunoştinţelor existente  
Primii paşi către descoperirea aparatului de călătorie temporală 
Evenimentul care mi-a schimbat viaţa: un strigăt de ajutor venit de pe Edna 
Magica întâlnire cu un necunoscut de pe alte planete - misterioasa prezenţă a lui Aphu 
Impactul întâlnirii cu Aphu - avansul deosebit realizat în câmpul conştiinţei mele şi realizarea unei conexiuni tehnologice de excepţie  
Experimente la limita înţelegerii umane
Mesajul primit din lumile subtile - poarta de acces către planeta Edna  
Primirea mesajului - posibilitatea de a mă implica în conflictul de pe Edna
Am învăţat câteva lucruri noi despre evoluţia spirituală a civilizaţiilor          

 

...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0460 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.