Karamel - Lexi B. Newman

Karamel - Lexi B. Newman
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-37-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 400
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Karamel - Lexi B. Newman

 
... o găsesc pe Katherine Kenda într-una din casele de corecţie din Detroit. Directorul, un bărbat de culoare care continuă să rânjească la mine, îmi indică cu degetul fiecare linie punctată deasupra căreia trebuie să semnez pentru a o putea lua sub tutela mea pe creatura care a băgat în sperieţi o întreagă secţie de poliţie şi nu pot spune că mă bucur să fac asta. După spusele lui North, asta e singura modalitate prin care pot ajunge la ea, la spaima-idioţilor-cu-epoleţi, care nu are mai mult de şaptesprezece ani şi care cred că e puţin cam supraestimată.
Dar, cu toate că pe mine unul nu mă sperie o puştoaică nebună, imediat ce las stiloul jos, un presentiment rău cum că am făcut o greşeală colosală, începe să-mi dea târcoale.
—    Acum, că ţi-am semnat toate hârtiile, pot să o văd? întreb în doi peri, îndreptându-mi spatele.
—    O să-ţi fie livrată imediat ce angajaţii mei o scot de la izolare.
Rânjetul bărbatului devine şi mai larg şi nu pot să nu observ grija cu care strânge hârtiile pe care tocmai le-am semnat şi le aşază uşor în sertarul biroului, comportându-se cu ele de parcă ar fi un bilet câştigător la loterie. Tot comportamentul ăsta al lui mă pune puţin pe gânduri şi am vaga impresie că tipul abia aştepta ziua asta.
—    Izolare? întreb mirat, arcuindu-mi sprâncenele la el. De ce e la izolare?
—    Hmm, cum să o spun să sune mai frumos? A muşcat personalul, mi-o trânteşte.
Expresia lui rămâne la fel de senină, de parcă să muşti personalul e ceva normal într-o instituţie ca asta. Poate că e. Nu e ca şi când aş şti prea multe lucruri despre casele de corecţie. Din fericire pentru mine, am reuşit cumva să stau departe de ele. Prin vreo minune, bănuiesc, căci nu pot spune că eu nu am fost un copil-problemă.
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0523 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.