Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Karma Yoga

Karma Yoga
ISBN: 973-869-57-7-5
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 115
Format: 13x20
9,50 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Karma Yoga''


Karma-yoga este una dintre cele patru mari ramuri yoga aşa-zis clasice ale Orientului.

Cu toate că mulţi cercetători ai gândirii hinduse o consideră, uneori, ca fiind mai puţin veche decât Jnana-yoga şi Raja-yoga, ea reprezintă totuşi un punct de plecare şi o parte esenţială a învăţăturilor cuprinse în Bhagavad-Gita, acest aspect conferindu-i o garanţie suficientă de autenticitate.

Adeptul "Karma Yoga" va înţelege că în întregul univers există numai o singură Fiinţă sau Spirit, manifestat în toate fiinţele vii; el recunoaşte dreptul tuturor la viaţă şi nu va fi în stare niciodată să facă rău cuiva, nici măcar cu gândul. Un asemenea yoghin este total lipsit de egoism, iar influenţa sa asupra lumii devine neobişnuit de benefică.

.....
… orice acţiune a trupului sau a minţii va avea în mod obligatoriu anumite rezultate care, mai devreme sau mai târziu, se vor repercuta asupra celui care a acţionat. El trebuie să ţină minte că, dacă în orice muncă, intelectuală sau fizică, se include o dorinţă cât de mică de rezultate, dorinţa aceasta va crea sămânţa acţiunilor viitoare de natură similară.

Omul trebuie să înţeleagă limpede că fiecare acţiune creează neapărat o reacţiune; dacă toate acţiunile omului vor fi în deplină armonie cu legile morale şi fizice care dirijează viaţa şi universul, atunci şi reacţiunile, reflectându-se în viitor, îi vor aduce numai bine, pace, linişte, sănătate şi fericire. Dacă aceste legi vor fi însă dispreţuite, neluate în seamă, rezultatele vor crea nelinişte, boli şi necazuri.Autor: Swami Vivekananda

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 1.6992 sec
loader
Caut in catalog...
loader