KETOFAST. Combină puterea postului intermitent cu dieta ketogenică - Joseph Mercola

KETOFAST. Combină puterea postului intermitent cu dieta ketogenică - Joseph Mercola
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068758565
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 231
Format: 13x20

DESCRIERE

KETOFAST. Combină puterea postului intermitent cu dieta ketogenică - Joseph Mercola

 
... programul KetoFast va oferi organismului dumneavoastră sprijinul nutriţional şi strategiile de care aveţi nevoie pentru a vă asigura că     toxinele pe care le eliberaţi în timpul postului sunt metabolizate corespunzător.
 
Când deveniţi flexibil din punct de vedere metabolic şi puteţi arde grăsimi pentru combustibil, vă veţi angaja într-un proces numit lipoliză, care consta in descompunerea grăsimilor.
 
Odată ce grăsimea este eliberată de celulele tale, la fel vor fii eliberate şi toxinele care au fost dizolvate în acea grăsime. Acest lucru creează un scenariu metabolic potenţial  periculos pentru majoritatea oamenilor, deoarece pur şi simplu nu au 'nutrienţii care să susţină procesul de detoxifiere, care apare în primul rând în ficat şi se extinde la cele patru organe de eliminare: colon, piele, rinichi şi plămâni.
 
Furnizarea nutrienţilor necesari ficatului şi furnizarea de sprijin specific organelor de eliminare este un aspect 'esenţial al „postului ştiinţific...
 
... dacă corpul tău nu este susţinut în acest proces, toxinele eliberate vor produce ravagii metabolice în corpul tău şi probabil vor fi reabsorbite, provocându-ţi mai multe probleme în viitor...
 
CUPRINS:
 
Introducere
 

Capitolul 1: De ce ne îmbolnăvim
Capitolul 2: Istoria Postului
Capitolul 3: Mecanismele Postului
Capitolul 4: Diferitele tipuri de post
Capitolul 5: Postul este în siguranţă?
Capitolul 6: Partea întunecată a Postului
Capitolul 7: Dieta cetogenică ciclică   
Capitolul 8: Cum tine o dieta KetoEast   
Capitolul 9: Monitorizaţi-vă progresul cu teste de laborator

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.