Kids are not OK - Ionut Chiva

Kids are not OK - Ionut Chiva
-20%
Preț: 24,00 RON
30,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-7995-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Kids are not OK - Ionut Chiva

 
... vaca continuă să pască între noi, deplasîndu-se cu paşi mici.

—    Plăcerea nu trebuie ascunsă decît atunci cînd e clădită pe ruşine, spusei de lîngă el.

—    Fără plăcerea ascunsă, se aruncă iar David, satul, Troia, stîlpul central al existenţei noastre burgheze în lume nu valorează nimic. Existenţa cotidiană este oricînd gata să facă pasul înapoi atunci cînd ni se răpeşte lucrul ascuns.

—    De ce plăcerea nu poate fi solară, în văzul polisului? se auzi Sabine dintre frunze ca o mogîldeaţă neagră dînd din picioare, ca spiriduşul pădurii aşezat pe vine pe o movilă în Robin Hood.

—    Pentru că, Prryneia, polisul este clădit pe ceea ce se poate spune...

—    în ascunziş eu văd ruşine şi crispare, Gonzo, spusei ridicîndu-mă în picioare, de parcă aş fi vrut să dovedesc că eu nu mă ascund.

—    Prryneia, se întoarse David spre mine aprinzîndu-şi o ţigară roşie ca sîngele în întuneric, spune-mi: întreprinzi actul masturbator? întreprins el în piaţă, în polis, este solar şi dezinhibat, aşa cum pretinzi? Sau este oare mai degrabă de rîs?
Vaca trecu, palidă, prea aproape de mine. Făcui doi paşi în spate.

—    Actul de care vorbiţi are oare legătură cu dragostea, Sclerex? făcu Sabine din copac.

—    Pilates, să nu condamnăm... Toată activitatea heno-ică în care omul se dăruieşte este dragoste. Oare Mihai, aici de faţă, nu iubeşte pasta italiană?

—    Nu condamnăm, dar să rămînem în matca termenilor bine definiţi.

—    Te invit să rămînem, dar să lărgim matca, figuranto...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0508 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.