La taifas - Aurora Liiceanu

La taifas - Aurora Liiceanu
-20%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 280
Format: 13X20
Preț: 26,40 RON
33,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

La taifas - Aurora Liiceanu

 
... i-ar fi cerut el ea trebuie să facă, că a lovit-o norocul, deşi i se spunea mereu că nici vorbă de aşa ceva. Dimpotrivă, el o manevra ca pe o marionetă şi o făcea mereu să fie ca un căţel care vrea să-i intre în voie stăpânului.
 
Când vorbeam cu ea despre relaţia ei cu acest bărbat, şi adesea mai era o prietenă comună cu noi, parcă o văd, lăsa ochii în farfurie, privea în jos, tăcută, dar în sinea ei parcă spunea: „Ce ştiţi voi, fraierelor!" Parcă deţinea un secret la care noi nu puteam ajunge, orice făceam şi oricât de mult doream.

Ii simţeam sufletul singuratic, simţeam că în ea se amestecau trecutul, prezentul şi viitorul şi că se lăsa pradă unei viituri de trăiri şi gânduri doar ale ei.

La un moment dat, când era cu acest bărbat, un alt bărbat s-a îndrăgostit de ea. Ea părea indiferentă, nu arăta nici măcar minima bucurie a unei femei care se simte dorită, căreia i se fac avansuri.
 
Părea cu totul resemnată, aşezată bine în relaţia ei de dependenţă faţă de celălalt bărbat care nu-i ajungea nici la degetul mic, dar faţă de care avea un ataşament de neînţeles pentru cei ce o cunoşteau.
 
Nu are rost să încep să desfac nodul cauzelor acestui ataşament. Vreau doar să spun că acest bărbat primitiv, plin de certitudini privind cunoaşterea femeilor, avea un crez adânc. „Nici o femeie nu e fericită singură fără un bărbat lângă ea", spunea el tot timpul, iar dacă auzea că vreo femeie are o problemă, că este necăjită, întreba imediat dacă are...
 
DIN CUPRINS:
 
Cuvânt înainte    

Timpul
Iubiri scurte, dar cotropitoare: 4 ani, 15 zile, 4 zile   
Mai bine mort decât cu altal Disperare şi recunoştinţă   
Tristeţea trecerii timpului    
Trecând „din mână-n mână", îţi treci viaţa
Marea iubire: este adâncă, este îndelungată, este unică? 
Timpul se bate cu iubirea: sindromul Karin    
Ea vrea cu orice preţ. El vrea, ezită şi pleacă   
Fidanakis    

Noi şi alţii
O făcătură?    
Banul: vise, realităţi, obiceiuri, legende    
Cu un ban la gât eşti altcineva: băncuţa    
Credeţi-mă, a murit frumoasă!
 
............

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0848 sec