Lady A si profesorul

Lady A si profesorul
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 208
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Lady A si profesorul - Hanna Lee

 
... s-a întors cu paharul mai repede decât mă aşteptam şi eu încă nu aveam o cale de ieşire, fără să creez o scenă. în timp ce beam din pahar guri mici din bere şi mă prefăceam că mă bucur de muzică în prezenţa lui, o căutam cu privirea pe Julia.
 
Dar ea era deja în braţele iubitului ei cu care era de mai multe luni şi nu prea ştiam ce puteam face să îi atrag atenţia, fără să mă duc după ea.

—    Te-ai mai relaxat? m-a întrebat Michael rânjind şi punând mâna pe talia mea, în încercarea lui patetică de a mă trage mai aproape.

Am deschis gura să răspund, dar în clipa aia cineva mi-a luat paharul din mână, făcându-mă să mă întorc spre persoana care era acum lângă mine.

—    Ţi-am spus că dacă nu eşti cuminte, te duc acasă. Si cred că ai băut cam mult în seara asta, aşa că mergem. Acum.
Am rămas cu gura căscată, la propriu. Şocată şi nervoasă în acelaşi timp. Din nou băiatul ăsta arogant şi enervant şi al dracului de sexy, îmi lua paharul din mână şi mă trata ca pe un copil mic.

—    Poftim?

Lipsa mea de inspiraţie îşi spunea din nou cuvântul. Eram prea şocată să am altă replică.
 
—    Acum, repetă el cu vocea dură ca un tunet.
 
—    Stai, frate, că am eu grijă de ea să o duc acasă, a intervenit imediat şi Michael, zâmbind ca prostul. E prietena mea şi o conduc eu mai încolo.
 
Am văzut atunci cea mai urâtă privire în ochii aceia albaştri care păreau că brusc şi-au schimbat culoarea în cea mai furtunoasă nuanţă.
 
—    Aveai tu grijă să o duci acasă... când? După ce o îmbătai şi profitai de ea?
 
Zâmbetul ameţitului dispăru încet şi plesni din buze.
 
—    Eh, hai că nu i-aş fi făcut nimic din ceea ce nu ar fi vrut şi ea.
 
—    Mai încearcă placa asta şi când o să fii treaz. Acum ea merge acasă şi eu o să mă asigur că ajunge în siguranţă...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0488 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.