Lady Mara, Amor, Vol. 1 - Silvia Rusen

Lady Mara, Amor, Vol. 1 - Silvia Rusen
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-55-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Lady Mara, Amor, Vol. 1  - Silvia Rusen

 
... uitasem complet de mama şi de surorile mele, gândurile fiindu-mi la o răzbunare pe măsură, dar m-am liniştit când un lacheu mi-a spus că familia mea plecase de îndată ce ieşisem după Hayden, nu înainte să ameninţe cu altă vizită.
M-am îndreptat spre bucătărie imediat ce am scăpat de bilet, hotărâtă să mă răzbun pe Hayden. Aveam planul perfect, doar că trebuia să o conving pe bucătăreasă să-mi intre în joc.
Mi-am petrecut jumătate de ceas în bucătărie şi abia aşteptam să văd reacţia fiului meu vitreg. Blestematul îşi amânase călătoria spre Londra numai ca să mă enerveze pe mine, dar nu o să scape prea uşor. 0 să aibă o mare surpriză când o să vadă că nu sunt o fată uşor de intimidat, aşa cum credea el.
Restul zilei am rămas în camera de cusut şi am cârpit ciorapi. Pe cine păcălesc eu? Acul şi aţa nu erau prietenii mei, aşa că m-am plimbat prin toată casa cu Mary, camerista mea.
Hayden avea dreptate când a numit casa un mausoleu rece. încăperile erau ori nefolosite ori prea austere, tonurile de maro predominând în toată casa. încă nu vorbisem cu Oskar despre asta, dar speram să mă lase să fac nişte schimbări în casă, începând cu oribila culoare care umplea pereţii.
Camera care m-a înfiorat cel mai tare a fost camera tablourilor. Pe pereţi atârnau zeci de strămoşi 
de Briese împreună cu familiile lor. Cât am căutat, nu am putut să găsesc un tablou cu mama lui Hayden. Foarte ciudat, pentru că se puteau vedea urmele unde până nu de mult atârnase tabloul, iar acum locul era gol. Când am întrebat-o pe Mary dacă ştia ceva despre tablou, mi-a răspuns doar că nu avea voie să vorbească despre asta. Un mister, exact ce-mi trebuia să-mi ocup mintea şi timpul.
***
Aşteptasem toată ziua cina, şi într-un final a sosit. Ştiam că o să fiu doar eu cu Hayden, dar acest lucru mă încânta pentru că urma să-i plătesc pentru scrisoare, iar prezenţa lui Oskar nu mi-ar fi permis acest lucru.
M-am îmbrăcat cu o rochie roz din mătase, iar Mary îmi aranjase părul într-un coc simplu, lăsându-mi câteva bucle să-mi atârne pe spate. Puteam spune că eram întruchiparea inocenţei, total opusul a ce aveam în minte. Am coborât treptele şi cu nerăbdare în paşi m-am îndreptat spre camera unde se mânca şi, cum era de aşteptat, Hayden deja era aşezat în capul mesei, arătând plictisit, dar curând avea să-şi schimbe mutra acră de pe faţă când o să guste mâncărurile.
—    Mamă, în sfârşit mă onorezi cu prezenţa ta fantastică, a început, ridicându-se şi ţinând scaunul din dreapta lui să mă aşez.
—    Da, da, da, nici tu nu crezi ce spui, aşa că nu mai risipi cuvintele frumoase pe mine, am replicat, aşezându-mă pe scaunul din stânga lui şi ignorându-l făţiş...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.