Lady S si bodyguardul

Lady S si bodyguardul
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 272
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Lady S si bodyguardul - Hanna Lee

 
... momentul de ieri după-amiază a fost unul destul de intim. Nu la fel de intim ca cel de acum câteva zile, care a depăşit limitele intimităţii, dar de data asta l-am simţit altfel... L-am simţit aproape nu numai fizic, dar şi cu sufletul. Am avut sentimentul plăcut că îi pasă cu adevărat de mine. Până când a făcut un pas înapoi şi a schimbat subiectul şi, după aceea, a fost din nou distant A redevenit bodyguardul preocupat de siguranţa mea.
Am ieşit la o plimbare prin parc, dar el a stat constant Ia un metru în spatele meu sau la un metru lângă mine. Dar nu mai aproape. Chiar şi când vorbeam, păstra distanţa. Chiar şi când am râs de copiii care se stropeau cu apă, bucurân-du-se de anii inocenţei, el era la fel de concentrat să mă apere de stropii de apă, dar păstrând aceeaşi distanţă.
Constant prezenţa lui îmi aminteşte că degetele acestui bărbat au fost în mine şi m-au făcut să îi ţip numele de plăcere, însă el nu schiţează nimic. Şi nici nu pare că ar vrea să discute despre ce s-a întâmplat, despre nevoia aceea a mea care m-a făcut să profit de atingerea lui, ca o egoistă, conştientă că nu va fi mai mult.
Şi cu cât se îndepărtează de mine, cu atât îl vreau mai aproape. îmi doream să îl iau de mână şi să ne plimbăm unul lângă altul şi... atunci mi-am dai seama că sunt îndrăgostită.
Am realizat asta într-o secundă şi m-am oprit în loc. Apoi m-am uitat spre el încruntată, dar nu am zis nimic. Doar l-am studiat. Am vrut să văd atunci, în clipa aia dacă citesc pe chipul lui un semn că şi el simte la fel şi că este ceva mai mult decât o atracţie chiar şi pentru bărbatul ăsta rece de lângă mine.
Dar el m-a privit cu ochii lui albaştri câteva clipe şi apoi şi-a mutat privirea undeva peste umărul meu şi nu a spus nimic. Era din nou în modul „ignore", poate chiar puţin prea concentrat, uitându-se împrejurul nostru ca şi când voia să piece mai repede de acolo, de lângă mine.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0441 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.